Hovudside

Slik feilsøker Hardwood Installasjon

by Walther

Slik feilsøker Hardwood Installasjon

Tregulv er estetisk tiltalende i et hjem, og de er også holdbare for skader når den skal vedlikeholdes. Feilaktig installasjon eller skade gulvet resulterer i problemer som misfarging, fordreining og andre utseende problemer som trenger feilsøking for å korrigere dem. Feilsøking parkett sparer potensielt deg for både tid og dyre renoveringer fordi mange reparasjoner er gjennomfør gjør-det-selv-prosjekter.

Bruksanvisning


•  Sweep treverket med en kost eller tørrmopp for å fjerne støv og løst smuss som har samlet seg på gulvet over tid.

•  Mopp gulvet med en fuktig mopp å rengjøre gulvbordene videre og tørk dem med et håndkle. Dette hindrer at fuktighet fra siver inn i styrene, og lar deg bedre vurdere og reparere eventuelle skader på gulvet.

•  Gni en hvit poleringsrondell fremfor eventuelle milde riper i gulvet for å fjerne dem. Hvis puten ikke virker, fylle riper i med en voks reparasjon blyant som ligner i fargen til treverket.

•  Følg gulvbordene over en årlig periode hvis hullene er en bekymring mellom bordene. Tre endrer størrelse som respons på temperaturendringer. Fuktighet bidrar til utvidelse og sammentrekning i tillegg. Små hull er sannsynlig å danne i løpet av vinteren, og de vil korrigere seg selv i sommer. Installere en luftfukter i rommet bidrar til å holde veden mer konstant så utvidelsen og sammentrekningen er ikke så merkbar.

•  Fyll små hull som ikke forsvinner mellom bordene med tre kitt. Hvis gapet er større enn 1 / 16th av en tomme, erstatte styret med en ny en for å eliminere gapet.

•  Varm noen skjeve styrene å tørke ut fuktigheten som forårsaket form for bevegelse. Dette tar tid og varmeapparatet skal være på eller i nærheten av styret for inntil tre måneder. En profesjonell snekker eller gulv spesialist kan gjøre dette raskere. Når fuktigheten er borte, skal tre flate.

•  Coat gulvet med en ny finish eller male gulvet for å skjule etasje dulling eller misfarging. Dette bidrar til å gjøre gulvet ser ut som nye igjen. Ikke bruk voks på gulvet hvis veden er en "top-belagt, no-voks" bord fordi det skader tre. Wax er mulig på andre typer tregulv.