Hovudside

Organisk medisinsk urt planter

by Walther

Organisk medisinsk urt planter

Økologiske urter er planter som finnes å ha medisinske fordeler når det forbrukes. Bruk av medisinske urter dateres tilbake til begynnelsen av innspilt historie, når gamle sivilisasjoner brukte slike urter for å kurere vanlige plager. Mens urter kan brukes til å hjelpe motvekt negative virkningene av visse medisinske tilstander, aldri konsumere en medisinsk urt uten først å diskutere anlegget og dets forbindelser med din lege.

Cayenne


Cayenne har vært brukt til medisinske formål for nesten 9000 år, og kan dateres tilbake til indianere, ifølge University of Maryland Medical Center. Denne organiske medisinsk urt er innfødt til Sør-og Mellom-Amerika, som det trives i tropiske og subtropiske miljøer. Paprika, eller frukt, vedta en gul, rød eller oransje farge når modnet, og det er den tørkede frukten av cayenne plante som brukes til medisinske formål. Den aktive ingrediensen i cayenne er capsaicin, som hindrer overføring av substans P til hjernen. Substans P bærer smertesignaler til hjernen; imidlertid, på grunn av uttømming av denne substans, er smerte meldinger forstyrret resulterer i smertereduksjon. Felles medisinsk bruk av cayenne, fastsatt av University of Maryland, inkluderer psoriasis; felles, nerve og muskelsmerter; cluster hodepine og vekttap.

Kava Kava


Kava kava har vært brukt i en rekke formål i flere hundre år. Denne medisinsk urt er preget av sin avslappende, humør heve egenskaper. De aktive forbindelser innenfor kava kava er kavalactones, som inneholder muskel avslappende og smertegjenoppleve egenskaper. Mens bruken av kava kava er generelt trygt, University of Maryland sier FDA har utstedt en sjelden risiko for potensiell leverskade, som kava kava kan være giftig for leveren hvis konsumert i store, ikke anbefalt, doser. En av de vanligste medisinske anvendelser av kava kava er å redusere angst. Annen bruk som angitt ved University of Maryland inkluderer behandling av søvnløshet og nervøse lidelser. Bruk kun kava kava under direkte tilsyn av en lisensiert lege på grunn av sin giftighet risiko.

Milk Thistle


Bruken av melk tistel går tilbake over to årtusener. Denne organiske medisinsk plante er innfødt til Middelhavsområdet, og det er preget av sin spiny grener og hvite blader, som skiller ut en melkeaktig væske når knust. University of Maryland sier melk tistel er vanlig å behandle alkoholrelatert leversykdom, hepatitt C og sopp forgiftning. Den aktive forbindelsen innenfor melk tistel er silymarin, som arbeider for å gjenoppbygge leverceller og reduserer betennelse. The University of Maryland antyder silybium produkt bør inneholde minst 70 prosent silmarin å være effektive.