Hovudside

Hvordan identifisere Spring Blomstrende trær i Wisconsin

by Walther

Hvordan identifisere Spring Blomstrende trær i Wisconsin

Etter en kald og tilsynelatende endeløs vinter, innbyggerne i Wisconsin ønske de første blomstrende trær av våren. Et mangfold av frukttrær som vokser i Wisconsin presentere tidlige våren blomstrer, inkludert dusinvis av varianter av epletrær, plomme, kirsebær, crabapple og pæretrær. Naturen er strålende i tidlig på våren, og tilbyr blomster av innfødte trær, blant annet flere varianter av lønn trær, syriner og hyllebær trær.

Bruksanvisning


•  Undersøk blomster av tre og busker. Native til Wisconsin, er Forsythia en av de tidligste plantene til å blomstre. Blomster er ofte tydelig i slutten av mars. Dekket med strålende gule blomster, anlegget gir farge og visuell interesse til urbane landskapet og landet hager. Det finnes flere varianter av Forsythia. Noen er lav voksende dvergbusker som bare vokser 1-2 meter høy. Andre er store busker eller små trær, og nådde høyder på over 25 til 30 fot ved forfall. Hvit Forsythia (Abeliophyllum distichum) har lignende voksende krav til gul forsythia men presenterer kaskader av lyse, hvite blomster tidlig på våren.

•  Studer eget habitat av ville planter som hører til Wisconsin. Dwarf kaprifol (Diervilla Lonicera) kan bli funnet i veikanten grøfter, langs gjerdet linjer pryder rurale hager. Presenterer gule blomster og en søt duft, vokser Dwarf kaprifol hvor som helst som har full sol, masse fuktighet og fruktbar jord.

•  Se på knopper av treet. Sølv lønn (Acer saccharinum L.) er tidligst blomstrende tre i Wisconsin. På tuppen av de røde og sorte knopper, presenterer treet lille hvite og rosa skjær blomster. Sølv lønn er en av de mest rikelig trær i Wisconsin og tilbyr skygge og forsølvet løvverk som snur strålende nyanser eller gult, oransje og rødt i høst.

•  Søk etter tidlige våren roser. Scotch rose (Rosa pimpinellifolia) normalt blomster i begynnelsen av juni, men avhengig av alvorlighetsgraden av vinteren, kan gule, hvite eller rosa blomster vises fra mai til juli. Scotch rose vokser fra 3 til 5 meter høy og inngår i beskjæring i høst.

•  Serviceberry (Amelanchier canadensis) har hvite blomster tidlig på våren. Native til Wisconsin, serviceberry trær vokser i overflod på kanten av tett skog, langs bekker senger, dammer, innsjøer og i veikanten grøfter. De mørke lilla bær som forfaller i juni skaffe mat til fugler og dyr.