Hovudside

Hvordan du programmerer en RTH221B Honeywell termostat

by Walther

Honeywell RTH221B termostat er en en-ukes programmerbar termostat. Når du setter programmet for oppvarming eller kjøling sesongen, du aldri trenger å justere termostat med mindre du endre din personlige tidsplan. Programmere en RTH221B Honeywell termostat er grei fordi det bare er fire programplaner. Du kan stille inn en annen temperatur for når du våkner opp, forlate huset, kommer hjem og til slutt når du går til sengs.

Bruksanvisning


•  Gå til Honeywell RTH221B termostat og finn "Set" knappen. Det er tre knapper på øvre venstre side av termostaten. Den første knappen er på "Set" knappen. Vri modusbryteren på høyre side av termostaten til enten "Cool" eller "Heat", avhengig av sesong.

•  Trykk og slipp "Set" knappen to ganger for å plassere termostaten i programmeringsmodus. Trykke på knappen en gang plasserer klokken i programmeringsmodus. Når du trykker på knappen to ganger, den tiden av "Wake" innstilling blinker på skjermen.

•  Hold en av retningsknappene under skjermen for å justere kjølvannet tid opp eller ned. Slipp retningsknappen når du når den tiden du vil at den "Wake" innstilling til å begynne. Trykk og slipp "Set" knappen igjen for å få opp neste programperiode.

•  Fortsett sette de gjenværende tre programperioder på nøyaktig samme måte. Trykk og slipp "Kjør" -knappen når du programmere innstillingene.