Hovudside

Hvorfor vil ikke min Pepper Plants Sett Frukt?

by Walther

Hvorfor vil ikke min Pepper Plants Sett Frukt?

Det er utrolig forstemmende å ha en sunn leter pepper plante med blomster som faller på bakken før produsere noe frukt. Problemet kan være så enkelt som å plante plantene for tidlig eller miljøforhold.

Funksjon


Søt, bell, cayenne, jalapeno og chili peppers dyrkes for ferske måltider, frossen mat, suppe, canning, pickling og hjemmelaget salsa. Hver gartner ønsker stor, sunn og velsmakende pepper frukt fra planter i hagen.

Betraktninger


Peppers vokser best når de er startet innendørs og transplantert utenfor når jorda har varmet til mellom 50 og 55 grader Fahrenheit om natten. Peppers blir kjølt, skadet eller dø hvis de blir utsatt for kulde og frost forhold. Jord som er for vått og kaldt vil forsinke veksten av pepper planter.

Forebygging / løsning


Fremme pepper produksjon ved å vente til å sette unge planter i varme jord. Kald jord kan føre til reduksjon av innstillingen frukt på planten. De litt temperaments planter kan ha et lite fruktproduksjon på grunn av vind eller ekstrem varme for en tidsperiode i løpet av den tidlige vekstperiode. Velg pepper sortar som har sterkere motstand mot stressfaktorer som for eksempel været.