Hovudside

Hvordan Grow en drage Flower Tre

by Walther

Innfødt til tropiske nordvestlige slettene i Australia hvor monsunen svømmer bakken fra vår til sent på sommeren, er dragen blomst treet (Sesbania formosa) et medlem av ertefamilien, Fabaceae. Ekstremt raskt voksende og vise hengende grønne blader med mange oval brosjyrer, dette lite tre med stående greiner modnes alt fra 20 til 40 fot høy. Ser ut som store erteblomster, den krem ​​til rene-hvit-farget blomster oppstå i klynger på avdelings tips, oftest i mid-høst til vinter. Ett til to meter lang, mørk brun, smale frøkapslene utvikle seg fra vinter til vår. Ikke tolerant av frost, vokser det utendørs i US Department of Agriculture hardførhet soner 10 og varmere.

Bruksanvisning


•  Grav et plantehull med en spade i alle jordtype (sand, leire eller leire). Gjør plantehullet for treet sapling så dypt som roten ballen, men to til fem ganger så bredt som roten ballen diameter. Bryt opp jord til smuldrete partikler så den er klar til å fylle hullet når treet er plassert. For best vekst, finn plantehull på et sted der den får minst 10 timer med direkte sollys hver dag.

•  Vann planting området for å fukte jord til en dybde på 6 til 12 inches med en sprinkling kan eller hageslange. Hvis jord komprimerer etter vann soaks bort, skrape mer matjord inn i området rundt treets rot ball. Ikke plante treet for dypt; du vil toppen av rotklumpen å matche topp kanten av plantehull.

•  Plasser organisk mulch over jorda rundt treet, holder den to inches bort fra stammen. Spre det 2 til 3 inches dyp og forlenge mulch utover fra stammen minst 3 meter. Dette mulch dekomponerer å gi jord og næringsstoffer, avskrekke ugress og for å bevare fuktigheten i jordsmonnet, spesielt hvis hagejord er sand.

•  Vann treet fra sensommeren til å falle, supplerer naturlig nedbør. Den australske biologiske ressurser Study nettside bemerker at mens dragen blomst treet tåler høy varme, blaut jord og tørke, naturligvis mottar det de fleste av regn og fuktighet i jorda i sommer for å falle sammen med intenst sollys og massevis av varme. Hold jorden jevnt fuktig; det er ikke nødvendig å sende inn treet til tørke eller våt jord i hagen.

•  Beskjær av døde eller ødelagte greiner som helst på året. Bruk håndbeskjæringssakser å gjøre kutt 1/4 tommer til 1/2 tomme over en nedre gren veikryss, bagasjerommet eller et blad. Forventer ny vekst å spire fra like under beskjæring kutt, spesielt fra vår til høst. Veksten i vinter fortsatt forekommer i tropiske områder, men det er tregere og ikke så sprek. Bruk loppers hvis grenene er større enn 3/4 tomme i diameter.