Hovudside

Hvordan lage Jade plante stiklinger Grow

by Walther

Jade planter er en nybegynner er fryd og meget lettstelt. Jade er en saktevoksende saftig og krever lite vann. Jade planter har store lubben blader og tykke stilker. Borekaks fra jade anlegget er enkelt å gjøre og gjøre gode gaver. Når du oppdager hvordan du starter nye jade planter fra borekaks, vil du ha kurver og kurver av dem i ditt hjem.

Bruksanvisning


•  Inspiser jade anlegg og ser for sunn stilker og blader. Fortrinnsvis plukke et område av anlegget hvor det er mest vekst. På denne måten, når du har tatt dine borekaks, hovedanlegget i seg selv vil ikke se strippet.

•  Bruk en skarp kniv eller saks (pass på at bladene er rene) til å kutte en stilk rett under en stilk felles. En stamme felles er et område like nedenfor et sett av blader. Skjær dampen så nær skjøten som mulig uten å skjære i leddet.

•  Plasser skjære på et papirhåndkle på en teller og la den sitte i tre til fire dager. Den ferske kutt må ufølsom over før planting.

•  Fyll en liten pott med en saftig potting mix. Saftige potting mikser er formulert for sukkulenter som jade, kaktus, og høne og chick planter. Fukte jorda med vann, tar seg ikke å mette jord. Jorda bør føle fuktig å ta på.

•  Dypp sløvt enden av stammen til en rooting sammensatte og sette stammen ett femtinitti inches inn i fuktig jord. Satt i en solrik beliggenhet. Skjære vil danne røtter og fortsetter å vokse. La jorda tørke helt før vanning igjen. Når vanning av jade anlegget, suge jord og la det tørke ut hver gang, ca en gang i måneden.