Hovudside

Hvordan Quiet Air Kompressorer

by Walther

Air kompressorer tillate deg å bruke luftverktøy som spikerpistoler, hammere og stift våpen. Når den er på, luftkompressorer gjør en ekstremt høy lyd. Hvis du bruker en luftkompressor i en garasje som er koblet til et hus, vil du høre kompressor motor inne i huset. Du kan hjelpe dempe støy med lyd dempere som du kan bygge hjemme.

Bruksanvisning


•  Opprett en lyd gardin. Du kan bygge dette ved hjelp av komposittmateriale. Plasser den på alle fire sidene. Når kompressoren er på, vil komposittmaterialet absorbere mye av lyden.

•  Design et stort tre containment boks. Måle høyden og bredden av kompressoren. Tilsett 3 inches til hver måling og klipp 2-av-4s å matche målingene. Nail endene av snittet 2-av-4s sammen. Kutt kryssfiner til å dekke de åpne to-by-4 skjeletter. Lag fire av disse skjeletter. Pass på at du skjærer et hull i midten av kryssfiner slik at kompressoren har hull for å lufte seg. Plasser dem rundt luftkompressor for å dempe lyden.

•  Bygg en stål innhegning rundt kompressoren. Plasser 4-tommers stålvegger rundt kompressoren. Plasser to av stålvegger sammen i en L-formasjon. Hvor de to vegger kommer sammen, koble dem ved å skru to L-brak inn i deres sted. Skru en brakett i posisjon nær toppen av tilkoblingen og den andre nær bunnen med to skruer og en drill. Å skru de to andre veggene sammen på samme måte. Når du ønsker å bruke kompressoren, plasserer de to L-formede vegger rundt kompressoren. Stål kabinett vil blokkere mest lyd.