Hovudside

Hva er en GFI Plug?

by Walther

Hva er en GFI Plug?

GFI (jordfeilbryter) uttak, også kjent som GFCI (jordfeilbryter) utsalgssteder, gir en ekstra hjelp av sikkerhet ved arbeid med elektriske apparater. De er avgjørende for å gi et trygt miljø hjemme og på jobb. De opererer på en måte som ligner på effektbrytere, men gir et ekstra lag med beskyttelse som potensielt kan redde livet ditt.

Hva en GFI Outlet Does


En GFI utløp konstant måler mengden elektrisitet inn og ut av kretsen. Hvis apparatet som er koblet plutselig blir nedsenket i vann, ville elektrisitet spre i vannet, noe som skaper en forskjell i inn / ut spenninger, slik at kretsen for å automatisk bli koblet i en brøkdel av et sekund. En standard effektbryter virker på samme måte, men med en mye hurtigere reaksjonstid og ved høyere spenninger. Den ekstra følsomhet av en GFI sterkt beskytter en person fra et dødelig elektrisk støt.

Ved å bruke en GFI Outlet


Som en standard regel en GFI utløp bør brukes når en stikkontakt er nødvendig innen seks meter av en vannkilde. De bør også brukes når noen risiko for elektrisk støt er en bekymring. Dette kan omfatte områder som elektriker arbeid benk eller i en garasje.

Når vi ikke bruker en GFI Outlet


Apparater som inneholder store motorer eller trekke betydelige mengder elektrisitet bør ikke være knyttet til en GFI utløp. Den svingete i mange motorer kan utløse en GFI uttak og kan forårsake et problem hvis kjøleskap eller skiver er festet til GFI utsalgssteder.