Hovudside

Hvordan fikse en Heavy Hot Tub Cover

by Walther

Når din badestamp dekke blir tung den er fra vann som har samlet seg inne i åpen celle skum. Du kan bytte ut skumkjerne selv og gjøre det like ny og lett å åpne. Du vil også spare mye penger over å kjøpe en ny badestamp dekke.

Bruksanvisning


•  Åpne din badestamp dekke og finne glidelåsen. Det er vanligvis på fold og kan være skjult. Pakk dekselet og skyv ut den gamle skumkjerne og plastpose den er i. Den klare plastposen er tapet og forseglet for å prøve og holde vannet ute. En gang ut fjerner plastomslaget.

•  Mål tykkelsen av den gamle kjerne langs de to langsider. Vanligvis er det en taper fra rundt 3,5 inches til 3 tommer. Dette er designet for å tillate regn for enkelt å kjøre off. Ta gjennomsnittet av de to målinger, og det er tykkelsen av den nye kjerne må. Hvis du er heldig kan du kjøpe et ark som er at tykkelsen eller nær nok. Jeg måtte kjøpe en 2 tommers og 1,5-tommers ark og lim dem sammen.

•  Legg den gamle vann gjennomvåt badestamp kjerne på toppen av den nye lukket celle skum kjerne og spore formen. Dette vil nå bli brukt til å kutte den nye Badestamp kjernen til størrelse.

•  Jeg brukte en stikksag, men nesten alle så vil kutte skum for å passe den badestamp dekke skall. Når kuttet jeg brukte min makt sander for å glatte ut kantene på ny badestamp dekke kjerne.

•  Nå reversere det første skrittet og sette den nye kjernen inne i badestamp dekke. Når du er inne, fungerer lokket med hånden for å få en glatt og rynkefri passform. Jeg har selv brukt en liten 2x4 å knuse kanten å runde det over.

Tips og advarsler


  • Hvis din badestamp dekke kjerne har en metall senter støtte vil du trenger for å sette det inn i den nye kjernen også. Jeg var i stand til å legge til en lund med min boks cutter, og det passer perfekt.