Hovudside

Hvordan Grow Tre Buegangene

by Walther

Hvordan Grow Tre Buegangene

Trær oppfylle en rekke viktige funksjoner i landskapet. I tillegg til å gi skygge, personvern og beskyttelse mot vind, noen trær lage egnede prøver for å skape bueganger og lysthus. Planlegging design og beskjæring dine trær vil bidra til å oppmuntre dem til å ta på interessante og funksjonelle former i landskapet design.

Bruksanvisning


•  Velg trær som vokser raskt og produserer rikelig løvverk, for eksempel Hemlock, sypress, hagtorn, Sassafras og alm. Velg trær som vokser godt i dine klima og grunnforhold.

•  Fjern de eksisterende trær, busker og annen vegetasjon fra din planting området. Bruk en jordfreser å løsne jorden til en dybde på ca 8 til 12 inches. Bruk en grunnleggende jord test for å teste næringsstoffer i plantestedet. Innlemme noen jord endringer anbefalt av jordtestresultater. Arbeid endringene i matjord med en jordfreser. Glatt jorda for å sikre en jevn plante overflaten.

•  Mål avstanden for din buegang. Bestem minimum av klaring kreves under buegangen. Markere de indre kantene på buegangen med et par små undersøkelsen flagg.

•  Plant et tre på hver side av din bue, og plassere dem i minst 3 til 5 meter utenfor den merkede klaring. Vann og fôr dine trær, i henhold til deres individuelle behov, la dem vokse til en høyde på ca 12 meter. Avhengig av variasjon av treet og klima, kan dette ta fem til 12 år.

•  Plasser et styre som er lik klaring bredde mellom de to trærne, plassere den ca 6 til 7 meter over bakken. Feste styret fast til stammene ved å binde den på plass med solid wire. Dette brettet vil holde buegangen åpen for denne høyden. Ta tak i de øvre grener av trærne og knytte dem sammen med tre klipp eller nylon tau.

•  Beskjær de nederste greinene som grenser din bue, og kutte ned veksten til kantene av din merket klaring. Beskjære undersiden av døråpningen for å danne en svak kurve som ligner en hestesko. Forme den øvre del av buen for å skape et punkt eller en kurve som passer til undersiden av buen.

•  Trim archway trær regelmessig for å holde dem formet og inneholdt. Velstelte buegangene krever ukentlig til semi-månedlige beskjæring økter i løpet av oppholdet aktive vekstsesongen. Fortsett å binde sammen høye grener over døråpningen som trærne vokse og modnes.

Tips og advarsler


  • Tålmodighet er nøkkelen til å vokse en attraktiv tre buegang. Trærne kan kreve minst 15 år med vekst før bladene begynner å ligne den ønskede formen.