Hovudside

Hvordan ta bilder av fugler

by Walther

Å få gode bilder av fugler krever mye mer enn en kvalitet kamera og fotokunnskaper. Det krever en forståelse av fugl atferd og mye tålmodighet. Sette scenen for å la fotografen å fange den fantastiske skudd er like viktig som kameraet og fotografen selv.

Bruksanvisning


•  Opprett et innbydende miljø for fugler. Dette omfatter en rekke forskjellige matere ligger nær busker og busker som fuglene lett kan bruke for ly. Jo flere brett du har, jo flere fugler du vil tiltrekke. Sørg for å inkludere hengende forer, talg matere, plattform forer og et område for bakke fôring.

•  Gi en rekke fugl mat for å tiltrekke seg et bredt utvalg av fugler. Svart olje solsikkefrø er foretrukket av mange fugler; men, sørg for å inkludere andre blandinger, så vel. Det er mange formler å velge mellom i din lokale maskin eller varehus. Jo bredere utvalg av mat du tilbyr, jo større er sjansene for å tiltrekke seg nye og interessante fugler.

•  Gi en kilde til ferskvann. En attraktiv birdbath er ideelt, men noen skål med friskt vann vil gjøre. En fontene er enda bedre som lyden av ferskvann vil trekke fugler til din hage.

•  Lag en sittegruppe som er nær forer og birdbaths. Dette vil tillate deg å få nær fugler uten å skremme dem bort. Den beste måten å gjøre dette på er å lage så sittegruppe som kan flyttes fra ett område til et annet. Begynn med å sitte i det fjerne. Når fuglene har blitt vant til ditt nærvær, flytte sittegruppe nærmere. Det kan ta flere uker før du er i stand til å sitte innenfor et par meter av materne eller birdbath mens fuglene er til stede. Vær tålmodig og ikke prøve å flytte for nær raskt.

•  Introduser kameraet til hagen når fuglene er komfortable, og du er i stand til å sitte i en god avstand for fotografering. Ikke bekymre deg for at du første skuddene ikke kan være spektakulære. Du bare ønsker fuglene å bli vant til denne del av utstyret. Glede seg over tid i din fugl hagen og se etter nye og interessante måter å fotografere fugler.