Hovudside

Slik fjerner Rust fra takrenner

by Walther

Fjerne rust fra takrenner er en enkel helg prosjekt. Det er to hoveddeler av takrenner: trau, som fanger vann, og nedløpsrør, som drenerer vannet bort. Rennene er vanskeligere å installere, og det er vanligvis lettere å bare jobbe med dem på plass. Eldre karene er tykkere og hardere metall; de er mer sannsynlig å krøll eller rive snarere enn flex som nye bunner. For downspout, bare avinstallere dem, og deretter gjenoppstår takrenner og reinstallere.

Bruksanvisning


•  Begynn med å fjerne nedløpsrør. Dette vil gjøre det lettere å arbeide på nedløpsrør og fjerne risikoen for uhell male ditt hjem. Dette er enklest når det gjøres i motsatt måte enn nedløpsrør ble installert. De ble installert toppen og ned, så fjerne dem bunnen opp. Først fjerne stroppen slik at gutter å henge løs bort fra huset. Deretter fjerner downspout fra albuene koblet til bunnen. La albuen på plass; Det er vanligvis forseglet til trauet. Hvis du bryte forseglingen når du reinstallerer, kjøpe en fugemasse spesielt laget for takrenner.

•  Deretter gjenoppstår rennene ved hjelp av sand for å fjerne rust. Siden rust er normalt på overflaten, vil restaurasjon rennen løse problemet. Bare sørg for å sand før den er synlig fjernet. I noen tilfeller har rust angrepet integriteten av metall, men dette vil være lett å bestemme, fordi man vil sand hele veien gjennom metallet før fjerning av rust. Selvfølgelig vil disse stykker må byttes ut. Enten du skal bytte ut en del av rennesteinen eller bare ute etter riktig maling, gå til en spesialitet butikken anbefales. De fleste taktekking eller ytterkledning forsyne butikkene selger også gutter forsyninger.

•  Installer nedløpsrør. Når downspout er reasfaltert, er det på tide å installere det. Bare jobbe toppen og ned, og fest stroppene først. Stroppene er noen ganger fabrikkert på jobb og ikke gjenbrukes. Hvis dette er tilfellet, bare kjøpe en ny stroppen; de er rimelige.