Hovudside

Magnolia tre varianter i Nord-Indiana

by Walther

Magnolia tre varianter i Nord-Indiana

Magnolias er ofte forbundet med Sør, men det betyr ikke at folk i Nord-Indiana kan ikke nyte dem også. Gjennomsnittlig vinterminimumstemperaturen i Nord Indiana varierer mellom minus 10 og minus 20 grader Fahrenheit, som plasserer den i US Department of Agriculture sone 5. Flere arter av magnolia er vinter hardfør nok til å tåle disse kalde temperaturer og tolerant av både leire og sand jordsmonn som finnes i Indiana. Uansett hvor du plante dem, må du velge en solrik beliggenhet som er godt drenerende.

Agurk Tre Magnolia


De agurk tre magnolia (Magnolia acumiate) har fått navnet sitt fra sin rosa-rød frukt som ser ut som en agurk. Sine små, gul-grønne blomster er ikke like prangende som de av andre magnolia trær, men denne variasjonen gjør en raskt voksende skygge treet. Dette treet vil tolerere perioder med flom og er moderat tørke tolerant. Det vokser ca 70 meter høye med en 40 fots bredde.

Umbrella Magnolia


Hvit, 8-tommers blomster som begynner blomstringen mai lage paraply magnolia (Magnolia tripetala) et attraktivt valg, forutsatt at du står med vinden, siden disse blomstene ikke lukter veldig hyggelig. Navnet kommer fra de store bladene som spenner mellom 10 og 24 inches lang. Det er et mindre tre som vokser ca 15 til 40 meter høye. Den trenger en fuktig, godt drenerende jord i full sol eller delvis skygge.

Japanske Magnolias


Den korbus (Magnolia Kobus) og stjerne magnolia (Magnolia stellata) er begge hjemmehørende i Japan. De er mindre trær som vokser omtrent 20 til 25 meter høye. De stjerne magnolia er mye smalere enn korbus, med en bredde i gjennomsnitt mellom 10 og 15 meter i forhold til korbus er spredt på 25 til 35 fot. Både produsere duftende hvite blomster om våren som er ca 3 til 4 inches bred. Den korbus er kjent for å være en av de tidligste magnolia å blomstre, selv om det ikke blomst godt før det er modent. Stjernen magnolia har en moderat flom og tørke toleranse, og bør plantes i litt sur jord.

Søt Bay Magnolia


Hoosiers kan bli overrasket av Lemony duft som kommer fra de tre-tommers brede, hvite blomster av de søte bay magnolia (Magnolia virginiana). Blomster til slutt slå inn i en lys-rød frukt som er attraktiv for dyreliv. Selv om blomstene er ikke spesielt prangende, de mørkegrønne bladene har en sølv undersiden som ofte tiltrekker seg oppmerksomhet. Dette magnolia liker en mer sur jord enn sine brødre og vil vokse ca 40 meter høy med en 20 fots spredning. Det er også kjent som sump magnolia.

Saucer Magnolia


Hvis du liker litt farge, skål magnolia tilbyr blomster som varierer i skyggen av rosa, lilla og hvitt. De kan begynne blomstringen i februar og kan komme tilbake i løpet av sommeren. Det vil vokse på en fot i året inntil det når en høyde på 20 til 30 meter, med en tilsvarende spredning. Den trenger en dyp sur jord å gjøre det bra.