Hovudside

Gjør pæretrær gå sovende?

by Walther

Gjør pæretrær gå sovende?

Vinteren er den sovende sesongen for pæretrær. Frukten utvikler seg over våren vekstperioden og kommer til å høste på sensommeren og høsten. Av alle frukttrær, pærer er den mest tolerante av våt jord i hagen, men de fungerer best i godt drenert steder. Pæretrær vokse til en høyde på 18 til 20 fot, men er også tilgjengelig på dverg rotstokken. De er ofte utdannet som espalier trær på et gjerde eller vegg.

Sovende sesongen Oppgaver


Pæretrær beskjæres under sovende sesongen og sprayet deretter å kontrollere vanlige sykdommer. Tjue prosent av fjorårets vekst beskjæres tilbake, samt alle syke og ødelagte lemmer. Trær beskjæres for å tillate sollys inn i sentrum av kalesjen, som hjelpemidler i utviklingen av løvverk, knopper og frukt. Spray trær med sovende olje til å kontrollere San Jose skala, bladlus egg, midd egg og overvintring voksen pære psylla.

Chill Hour Krav


Pærer har en lavere kulden timers kravet enn epler - ca 600 timer. Chilling timer er antall timer når temperaturen er mellom 32 og 45 grader Fahrenheit. Pæretre knopper utvikle seg i sommer innenfor grenene og gå i dvale om vinteren. Frukt tre varianter krever ulike antall chille timer for å komme ut av dvalen og for knoppene til å briste fra veden. Hvis trærne ikke får det nødvendige antall chille timer å frigjøre dvalen foliasjon, blir frukt sett og frukt kvalitet redusert.

Europeiske Pears


Bartlett er den kommersielle standard for pærer, sto for 75 prosent av verdens pære produksjon. Det krever mer enn 1500 chille timer. Andre europeiske pære varianter inkluderer Anjou, Bosc, Brandy, Comice, Conference og Red Clapp sin favoritt. Europeiske pærer er klar til å plukke når stammen skiller lett som pærer er tippet fra grenen. Alle pærer bør plantes der de får minst seks timer med sol hver dag. De trives når befruktet med moden kompost som vekstsesongen begynner og i slutten av juli.

Asiatiske Pears


Asiatiske pærer er godt egnet til varmt klima. De har en skarpere tekstur og mildere smak enn europeiske pærer og er noen ganger kalt "eple pærer." Chojuro, Hosui, Shinko og Ya Li er asiatiske pære sortar som er tilgjengelige fra online frukt tre kilder, enten konvensjonelt eller økologisk dyrket. Asiatiske pærer modnes på treet,. er europeiske pærer plukket før de modnes og lov til å modnes på et kjølig, mørkt sted Bare den kinesiske Ya Li pære er den konvensjonelle pære form, andre asiatiske sortar er rundere.