Hovudside

Hvordan Grow jeg Wheat Grass for Chooks?

by Walther

Hvordan Grow jeg Wheat Grass for Chooks?

Hvete gress er bare hvete som ikke har nådd modenhet. Hvis du fortsetter å kutte det som du ville plenen din, vil det vokse som en øm gress, egnet for chooks å spise. Dersom du ønsker å heve kyllinger som får en del av deres feed fra gress, dyrke hvete gress etter en rask måte å gi dem den maten de trenger.

Bruksanvisning


•  Løsne jord der du ønsker å vokse hvete gress. Du må vokse det der kyllingene ikke skal beite i ca 10 dager. Skrap på området med en plen rake, slik at om den øverste 1/2 tommers av jord er løs.

•  Strø hvete frø over området tett. En tykk avling av anbud hvete gress vil stå opp til beite kyllinger bedre enn en tynn såing av sparsom gress.

•  Arbeid frøet i jorden med plen rake, slik at det er blandet godt og gjøre god jord-til-frø kontakt. Jord vil holde fuktigheten nær frø, oppmuntre rask spiring.

•  Spre et lag med høy over ferske seeded komplott for å bidra til å bevare fuktighet og for å holde fugler fra å spise all hvete frø. Høyet vil forringes over tid og brytes ned i jorda.

•  Vann området med nok vann til å fukte toppen tomme av jord, om ikke mer. Du kan forvente frøet å spire i løpet av to dager, og deretter en rask vekst i løpet av neste uke. Holde området fuktig inntil frøplantene er minst seks inches høy. Kyllingene kan da få lov til å beite i gress uten å tappe dem.