Hovudside

Hvorfor AC Unit kult ikke rommet

by Walther

Hvorfor AC Unit kult ikke rommet

Ingenting slår komforten av et klimaanlegg når utetemperaturen stiger, men bare hvis det fungerer effektivt. Det er et par grunner til at klimaanlegget ikke kan være kjølerommet ditt riktig.

Size Matters


En viktig kriterier for å kjøpe et klimaanlegg er romstørrelse. Hvis enheten er for liten, vil det ikke kult rommet riktig mens du legger til strømregningen. En klimaanlegget kjølekapasitet måles i British Thermal Units (BTU). Mål kvadratmeter med rommet ditt og deretter sjekke med din forhandler eller se for online diagrammer og kalkulatorer for å finne ut hvor mange BTU plassen krever å kjøle den effektivt.

Rengjøring av Unit


Sot, lo og støv buildup på et luftkondisjoneringsanlegget spoler kan påvirke ytelsen. Koble fra enheten og ta av dekselet. Endre eller støvsuge filteret, og bruk en myk børste eller støvsuger for å rengjøre spoler. For sentrale air condition enheter, klare blader eller rusk fra rundt anlegget og kutte ned busker som eventuelt blokkerer luftstrømmen.

Problemer med Operasjon


Det kan være en enkel løsning som å unnlate å fjerne bakdekselet på starten av sesongen, et spjeld i åpen stilling, eller et underdimensjonert vindu enhet i et rom som får sterkt sollys. Hvis klimaanlegget er riktig størrelse for rommet og problemet vedvarer etter at filteret og spoler har blitt renset, ta kontakt med en profesjonell tekniker.