Hovudside

Alternative Varmekilder for Home

by Walther

Det er viktig å vurdere ikke bare i ditt område av alternative varmekilder til hjemmet, men også kostnadseffektiviteten av å installere et nytt system. Hvis du ikke har tenkt på i utgangspunktet sløying huset ditt, for eksempel installere en duct-basert system kan ikke være verdt bekostning, i henhold til Department of Energy. Med unntak av solcellepaneler, de fleste alternative varmekilder fortsatt stole på noen del av strøm til makten.

Geotermisk Varmepumper


Geotermiske varmepumper har vært tilgjengelig siden 1940-tallet i fire typer: vertikalt, horisontalt, dam eller innsjø og åpen sløyfe. De fleste boliger systemer er horisontale, med looping spoler til å passe i mindre plass. Grøfter gravd 4 til 6 meter dypt. Bredden og lengden av grøftene er avhengig av størrelsen av huset. Spoler blir deretter lagt inn i skyttergravene. Væske, vanligvis vann og antifrostmiddel, går gjennom spolene og inn i varmevekslingssystem, hvor en vifte blåser på røret for å frigjøre varme som stråler fra den i kanalsystemet. Vannet blir oppvarmet så lenge under bakken fordi bakken opprettholder en forholdsvis konstant temperatur.

Geotermiske varmepumper har en høy kostnad opp foran, men over tid, de er mer effektive i det lange løp som senker strømforbruket. The Department of Energy anslår at du kan hente inn dine merkostnader over en fem til ti-års periode.

Vannbårne systemer


Vannbårne systemer, eller væske-baserte strålevarme, kan installeres i gulvene og veggene i huset ditt. Boligen er oppvarmet gjennom varmt vann og frostvæske pumpes gjennom rørene. Vannet kan varmes opp ved hjelp av elektrisitet; solcellepaneler; gass, olje eller vedfyrt kjele; eller en kombinasjon av disse. Disse systemene bruker lite strøm og er mer effektive enn de som bruker luftblåst varme fordi ingen energi går tapt.

Solpaneler


Det finnes to typer solcellepaneler på markedet i dag. Aktive paneler, som samler solens energi til å varme væske eller luft i tanker, og passive paneler, som krever en sørvendt beliggenhet. Disse panelene er innlemmet i vinduer og, i noen tilfeller, ytterkledning og fascia. Aktive solcellepaneler koster ca $ 30 til $ 80 per kvadratmeter i 2009 i henhold til Department of Energy. Som de er laget i dag, både aktive og passive paneler er best som supplerende systemer i stedet for frittstående seg.

Photovoltaic helvetesild, også kjent som solenergi helvetesild, kan gi alle dine energibehov, inkludert oppvarming og kjøling huset ditt, avhengig av hvor du bor. Disse er plassert på taket og samle solens energi i batterier som igjen strømmen din huset. Systemet kan koste $ 10,000 til $ 15.000 for en gjennomsnittlig hus.

Vedovner og peiser


Andre alternative varmekilder ta litt mer arbeid fra din side, som du har til å fyre dem. Disse inkluderer vedovner, peiser og kjeler. Du kan stoke dem med trepellets eller brensel. På samme måte kan du brenne gress pellets i vedovner. De gjør mer aske deretter tre gjør, men har mindre utslipp av klimagasser i forhold til fossilt brensel. Asken kan brukes som gjødsel for neste avling av gress som kan vokse i ca 70, dager ifølge forskere ved Cornell University. Bønder er også brennende hele høyballer å varme sine gårder.