Hovudside

Hvordan lage din egen Klesvask Color catcher

by Walther

Hvordan lage din egen Klesvask Color catcher

Stoff fargestoff som går i vaskemaskinen kan ødelegge noen klesplagg, eller til og med hele lasten. For å unngå fargestoff blødning til andre materialer, bruk en farge catcher å absorbere fargestoffer i vannet før de invadere andre klær. Mens fargehvalbåter kan kjøpes i de fleste vaskeriganger, kan du lage din egen med stabilisator funnet i håndverket og stoff butikker.

Bruksanvisning


•  Kjøp minst fem inches av 22-tommers bred stabilisator. Stabilisator er en tynn, skumlignende materiale som vanligvis sydd på klær eller stoffer for å styre strekk, bokstavelig talt å stabilisere stoffet. Skjær stabilisator i 5-tommers firkanter med saks for å lage fire firkanter.

•  Legg 1/4 liter varmt vann til en bøtte. Tilsett en kopp salt i vannet, 1/4 kopp av gangen. Røre som du legger til salt til den er alt oppløst i vannet.

•  Plasser kvadrater av stabilisator i vannet. Skyv rutene ned slik at de er fullt nedsenket i vann. Tillate rutene for å suge 45 minutter til en time.

•  Trekk rutene fra vannet, ett om gangen. Henge rutene på en klessnor eller tørkestativ, og la dem dryppe tørr.

•  Sett vaskemaskinen vann innstilling for kulde, og fylle på maskinen. Legg ett kvadrat av stabilisator til maskinen sammen med din last med klesvask. Tillate syklusen til å kjøre som normalt med din foretrukne vaskemiddel.

•  Fjern torget før plassere klærne i tørketrommelen. Kast torget.