Hovudside

Hva kan jeg gjøre for å bringe en Droopy Kål Plant Tilbake til Life in the House?

by Walther

Hva kan jeg gjøre for å bringe en Droopy Kål Plant Tilbake til Life in the House?

Innendørs kål planter kan wilt grunn overwatering, underwatering, feil temperatur eller sollys, dårlig jord, skadedyr eller sykdom. De vanligste kål sykdommer er dødelig, men moderne frø og transplantasjoner er avlet for å motstå disse problemene. I de fleste tilfeller kan du gjenopprette anlegget til god helse med riktig vanning teknikker og befruktning.

Vanlige Kål Sykdommer


Før du tar initiativet til å forbedre anleggets helse, inspisere den for tegn på sykdom. De vanligste kål sykdommer er svart etappe, preget av blå-svart flekker og lesjoner på stammen, og svart råte, merket med svarte årer vokser gjennom bladene. Hvis kål har noen av disse sykdommene, må det være anordnet for å hindre infisere andre planter.

Kontrollskadeinsekter


Inspisere kål etter tegn på skadedyr. Selv om skadeinsekter er mindre vanlige innendørs, kan de vises på kål planter brakt inn utenfra. Den vanligste kål skadedyr er det grønne, 1 1/2-tommers-lange kål ormen, som kan styres via handpicking eller, i alvorlige tilfeller, en anvendelse av Bacillus thuringiensis. Kål kryp som måler 1/4 til 1/3 tommers lenge kan hjemsøke kål røtter. I dette tilfellet, bland diazinon 25 prosent EC med vann og bruke den til anleggets jord.

Regulere Sollys og Temperatur


Plasser kål i et solrikt sted, helst i nærheten av en sør- eller østvendt vindu. Kål planter foretrekker temperaturer mellom 70 og 85 grader Fahrenheit. Hvis den naturlige temperatur er varmere eller kaldere, justere termostaten til en mer ønskelig temperatur.

Vann, men ikke Overwater


Føle overflaten av anleggets jord. Det bør være fuktig, men ikke fuktig. Hvis jorda føles fuktig, ikke vann anlegget igjen før jord føles tørr. Når jorda er tørr, vann anlegget til jorda er fuktig.

Legg gjødsel


Gjødsle en nylig transplantert kål anlegg med 8 oz. av 20-20-20 gjødsel blandet med 1 liter vann. Gjødsle anlegget med 8 oz. av 10-20-10 gjødsel blandes med 1 liter vann hver tredje uke etter det. Kål trenger rik jord for å trives.