Hovudside

Hvordan Kill Termitter i Stubber og terrenget rundt

by Walther

Å ha termitter i en stubbe i hagen din kan virke som en mindre ordensforstyrrelser, men tilstedeværelsen av termitter hvor som helst i hagen din kan presentere et problem. De har tilgang til ditt hjem, noe som kan kreve en profesjonell Exterminator og dyrt hjem reparasjon. For å hindre at disse drastiske problemer, drepe termitter i stubber og i terrenget rundt raskt.

Bruksanvisning


•  Rydd opp området ved å fjerne rusk og planter som du ikke vil at giftstoff på eller kan bli skadet av behandlinger. Fjern løse deler av stubben og plassere dem i plast søppelsekker.

•  Påfør flytende plantevernmidler som Bora Care på og rundt stubben. Prøv å dekke stubben og røttene rundt og over bakken. Følg alle retninger for plantevernmiddelet.

•  Spre jord behandling som Premiss 2 rundt stubben og området rundt, ca 2 meter fra stubben og over bakken røtter. Jordsmonnet behandling vil hindre at termitter fra å forlate behandlet stubben.

•  Følg instruksjonene på dine naturlige valg for alle søknad tidsrammer. Hvis mulig, fjerne stubben helt og kast infiserte tre rusk i søpla.