Hovudside

Alternative Spa Covers

by Walther

Alternative Spa Covers

Spa dekker holde løv og annet rusk ut av badestamper. Foruten et mål på isolasjon, disse dekslene også kan hindre barn og kjæledyr fra å falle i vannet. De fleste konvensjonelle spa deksler er konstruert ut av skum og andre materialer slik som tre eller aluminium med en vinyl ytre lag. Men disse dekslene har en tendens til å slites ut over tid, noe som har bidratt til at noen spa-eiere til å utforske andre rimeligere, mer langvarige eller mer miljøvennlige alternativer.

Funksjon


Et deksel er en integrert del av et spa. Dekker gi sikkerhet ved å begrense tilgangen. De har også ivareta filtre i utenfor spas ved å hindre rusk og skitt fra å komme i vannet. Endelig omfatter resultere i energibesparelser ved dramatisk å dempe tap av varme.

Typer


De mest brukte spa dekker er stive enheter som består av vinyl-dekket skum. De kan veie 30 pounds eller mer og har en tendens til å bli enda tyngre over tid som det isolerende skum blir mettet med damp stiger av det varme vannet. Mange av disse dekslene har en konisk design for å hjelpe dem å kaste regn og snø. Stive deksler laget av aluminium har en tendens til å være ganske solid og langvarig. Fleksible dekker, også kjent som Tonneau dekker, er et alternativ til stivt skum dekker. Spres på spa som en presenning, de er langt lettere enn konvensjonelle dekker, men gir mindre sikkerhet for barn og kjæledyr. Oppblåsbare dekker er enda et alternativ for spa-eiere å vurdere. Disse holdbare deksler har stabile, luftfylte blærer.

Kostnader


Avhengig av tykkelsen og andre funksjoner, den brukte stiv spa dekker kostnaden fra $ 300 til $ 600. Men de må også byttes hvert femte år, og legger betydelig til den totale prislappen. Fleksible spa dekker er rimeligere med enkelte modeller selger for mindre enn $ 200, men de er ikke anbefalt for eiere med barn eller dyr med mindre deres badestamp er beskyttet av et sikkerhetsgjerde. Oppblåsbare spa dekker er et levedyktig alternativ som vanligvis priset under $ 500.

Fordeler


Skaperne av oppblåsbare SpaCap badestamp og spa dekker hevder at deres produkter gir overlegen isolasjon i forhold til konvensjonelle stive skum spa dekker. I motsetning til konvensjonelle deksler som hviler flere inches over vannlinjen, den SpaCap sin lukkede luftkamre hvile direkte på vannoverflaten. Som et resultat, vil de relaterte energisparing hjelpe betale for å kjøpe en ny SpaCap dekke. Ved å bruke luftkamre i stedet for skum, dekker SpaCap også unngå problemer knyttet til metning. Denne typen oppblåsbar dekselet opprettholder således sin opprinnelige vekt og vil vanligvis vare i flere år lengre enn et konvensjonelt stivt deksel.

Betraktninger


Fordi stive spa dekker må byttes hver to eller tre år, de representerer et betydelig bidrag til deponier over hele landet. Basert på en figur av 10 millioner spas og badestamper i Amerika, er det anslått at det finnes nok forkastet skum dekker å bygge en firefelts motorvei som strekker seg fra Seattle til Miami hvert annet år. Gitt den kostbare behovet for å ofte erstatte konvensjonelle stive spa dekker, er det ikke overraskende at et økende antall badestamp eiere velger etter alternativer som holdbare og energieffektive oppblåsbare dekker.