Hovudside

Dekorative ideer for Hurricane Vaser

by Walther

Dekorative ideer for Hurricane Vaser

Orkan vaser kommer i en rekke størrelser, men er anerkjent av sin likhet med en stor og lang drikkeglass. Noen orkan vaser har stengler, mens andre er farget eller frostet. Du kan finne orkan vaser på hvilken som helst butikk, bruktbutikk, secondhand butikk eller på garasje salg. Du kan bruke orkan saker for alle slags dekorative ideer rundt huset ditt, eller for spesielle anledninger, som bryllup eller bursdagsfester. Ved å dekorere en orkan vase, forvandle den fra en vanlig gammel vase inn i et kunstverk.

Center


Orkan vaser lage eksepsjonelle center. Bruk vase for noen spesiell anledning du feire. For eksempel, over juleferien, fylle din orkan vase med juletrepynt, rød og grønn glitter, noen retninger av furu og plutselig din orkan vase er en nydelig julemidtpunktet. Sett det på bordet ditt på familiemiddager, og dine venner og familie vil elske sin kunstneriske bluss. Endre det opp for hver ferie, ved å kaste hjerter i det for Valentinsdag eller påskeegg for påskehøytiden. Ifølge Bryllup Idea Guide, kan du bruke en orkan vase som midtpunktet for et bryllup også, ved å legge en mer romantisk touch til det.

Scener


Orkan vaser gjør utmerket scene lagring også. En favoritt blant håndverkere, bruke orkan vase å fange et øyeblikk fra dine favorittsteder. En strand scene er ganske lett å lage. Bare fylle orkan vase omtrent halvveis med sand som du samler på ferie. Plasser et par skjell og sjø småstein på den ene siden og en bit av blått glitter på den ene siden å representere vann. Det gjør en nydelig strand scene for deg å huske en hyggelig tur med, og mange vil sikkert kommentere sin skjønnhet.

Candle Holder


Orkan vaser gjør perfekt lysestaker, og du kan sprite dem opp ved å få kreative. PaintIdeas.com anbefaler å bruke frostet glass spray og sjablonger for å forvandle din vase til noe utsøkt. Stå dine favoritt kubelys i det å avslutte den. Endre dette rundt helligdager, akkurat som din midtpunktet. En annen ideell lysestake Ideen er å fylle din vase opp med vann, og sette et par av dine favoritt floater stearinlys i den. Disse ser oppsiktsvekkende på bad eller i et felles sittegruppe.

Vase


Selvfølgelig kan du alltid bruke orkan vase for det den er ment for - blomster; Men lyse det opp ved å spille rundt med fargede jord erstatninger. Crystal Jord er en favoritt ny idé for friske snittblomster eller bambus. De ser ut som krystallklinkekuler og kommer i en rekke farger. Suge dem i vann i noen timer, og de fungerer som en jord for dine favoritt planter og blomster til å vokse i. Du kan bruke flere farger på en gang eller en enkelt farge for å matche din husstand innredning. Crystal Jord ser mer dekorative enn vanlig brun jord og vil lyse opp ditt hjem.