Hovudside

Hvordan Koble en ubrukt Hjem Alarm System

by Walther

En hard kabel hjemmealarmsystem består av et antall sensorplater som er koblet til et kontrollpanel gjennom en rekke ledninger. Du kan koble et hjem alarmsystem som du ikke lenger ønsker å bruke ved å koble de forskjellige komponentene som er installert i hjemmet og fjerne ledningene. Du trenger ikke noen elektriske ferdigheter til å koble et system.

Bruksanvisning


•  Tast inn korrekt tilgangskode for å avvæpne kontrollpanelet. Trekk ut strømledningen fra kontrollpanelet slik at elektrisitet ikke lenger strømmer inn i den. Fjern skruene som holder frontpanelet til sentralens foringsrør med en stjerneskrutrekker - hvis en låse låsen krever en nøkkel som skal brukes først, gjøre det med kontrollpanelet tasten.

•  Koble ledningene til batteriet backup. Skru terminal caps med fingrene for å fjerne ledningene eller trekke av faner batteri, avhengig av merke av kontrollpanelet. Ta ut batteriet fra batterirommet og legg den til side. Skru klemskrue kontaktene inne i huset med Phillips skrutrekker. Slapp ledninger viklet rundt kontaktene med fingrene.

•  Fjern skruene som holder kontrollpanelet casing til veggen med Phillips skrutrekker. Trekk kontrollpanelet av veggen.

•  Åpne et vindu som har blitt hardt kablet til hjem alarmsystem. Fjern skruene som holder sensoren plate til bunnen av vinduet ved hjelp av Phillips skrutrekker. Gjenta denne fremgangsmåten med sensoren mottar plate som er skrudd inn i vinduskarmen.

•  Gjenta prosedyren med alle andre vindu som er hardt kablet til hjemmet alarmsystem. Gjenta prosedyren med alle dør som er hardt kablet til hjem alarmsystem, bortsett fra sensoren plate vil være på nedre kant av døren og sensoren mottar plate vil være på den nederste kanten av dørkarmen.

•  Fjern stiftene som holder ledningene til baseboard av veggene med kjevene til en nebbtang. Avhende de stifter i søpla. Trekk ledninger gjennom veggene og ut av hullet som var bak hvor kontrollpanelet var. Du kan avklipt ledningene med en avbitertang på strategiske steder slik at det er mindre ledning til å trekke gjennom veggen.

•  Trekk ut strømledningen fra en AC-kontakten hvis alarmen ligger inne ved siden av kontrollpanelet og bruker elektrisk kraft. Hvis alarmen ligger utenfor og bruker elektrisk kraft, først trekke den aktuelle sikringen eller utløs passende bryter i sikringsskapet for å avbryte flyten av elektrisitet. Fjern skruene rundt alarm med Phillips skrutrekker. Skjær ledningene på baksiden av alarmen med wire cutters. Trekk ledningene inn i huset og forsegle hullet med silikon, eller fylle hullet med tre filler. Gjenopprette elektrisk kraft.

Tips og advarsler


  • Hullene i vinduer, dører og vegger kan dekkes opp med tre filler.
  • Du må kansellere abonnementstjeneste som er på plass for å overvåke hjemmet alarmsystem før du gjør frakoblingen.