Om den amerikanske Redbud treet


Om den amerikanske Redbud treet

Til tross for at det vitenskapelige navnet på Cercis canadensis, er ikke innfødt til Canada den amerikanske redbud treet, sier Ohio Department of Natural Resources hjemmeside. Den amerikanske redbud, også kalt østlige redbud, vokser i store deler av det østlige USA med unntak av New England. Nyttig som en dekorativ, kommer redbud treet i en rekke sortar.

Størrelse og form


The University of Connecticut Plant Database nettsted sier den typiske redbud treet har en kort stamme som raskt deler seg i flere korte grener. Kronen av lemmer er rund, med gjennomsnittlig redbud vokser til mellom 20 og 30 meter høy. Når Redbuds vokser langs skogen grenser, trærne utvikler ofte i en vinkel som de anstrenge seg for å nå uansett sollys de større trærne tillate å filtrere gjennom til dem.

Identifikasjon


Tre aspekter av redbud gjør det en enkel treet for å identifisere, selv for amatør. Den første er den pulserende rosa blomster som dukker opp i god tid før utviklingen av enhver løvverk våren. Blomstene vokser på de ytre grener for det meste, men noe vil også oppstå på de indre grener og til og med på stammen. Bladverket er en annen lett gjenkjennelige trekk, som den har en tydelig hjerte form, så lenge 5 inches. En annen fasett av redbud er den hengende seedpods karakteristisk for bønne-familien, som den redbud tilhører. Disse skifte fra grønt til brunt av høsten og henge på treet i vinter.

Typer


Fordi den amerikanske redbud er liten og har prangende blomster og blader, det gjør en stor dekorativ. Treet fungerer godt i små verft, hvor større trær er ikke gjennomførbart. Blant de sortar av redbud laget for dette formålet er det Covey, en type med en gråtende krone hengende greiner. Royal White har hvite blomster i stedet for rosa, mens Oklahoma hybrid har vin-rød blomster og tykke blader.

Skadeinsekter


Mange skadeinsekter vil bry en redbud, men få har alvorlige effekter på helsen til treet. Bark kjedelige biller vil spise seg inn i bagasjerommet. Tre boremaskiner vil gjøre det samme, mens redbud blad mappen vil sluke deler av bladene i sin larveform. Japanske biller spiser redbud løvverk og de to-lined spittlebug, ifølge National Forest Service nettside, vil gjøre et måltid ut av bladene på dette treet.

Vekstforhold


Amerikanske redbud vil gjøre det bra i lys skygge og når den plasseres i fullt solskinn scenarier. Treet vil respondere dårlig hvis du plasserer den i en permanent vått område. Redbuds vil vokse i de fleste andre forhold, men treet ikke trives ikke hvis satt i et tørt område. "National Audubon Society Field Guide to Trees" bemerker at amerikanske redbud vokser i naturen i fuktige daler eller i løvskog med tilstrekkelig nedbør.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler