Hovudside

Stihl Farm Boss Spesifikasjoner

by Walther

Stihl Farm Boss Spesifikasjoner

STIHL er en verdensomspennende produsent av utendørs strøm utstyr som motorsager, trimmere og løvblåser. Ifølge selskapets hjemmeside, så den bestselgende mest populær kjede det produsentene er "Farm Boss" modell MS 290. Enheten er konstruert for kvisting, felling av trær og kapping av ved. Kraftigere enn en sporadisk bruk av modell har Farm Boss en liste over standard funksjoner og produktspesifikasjoner.

Standardfunksjoner


Standard funksjoner bygget inn i MS 290 omfatter, verktøyfritt drivstoff og olje caps med stopperne, justerbar automatisk bar og kjedesmøring, side-tilgang kjedestrammer, IntelliCarb kompensere forgasseren og en smidd kobler stang med bur nålelagre. STIHL inkluderer også en kjede justeringsverktøy og en liten flat skrutrekker med hver Farm Boss solgt. Disse verktøy brukes til å installere spennkjeder, samt for å gjøre justeringer av luft-brenselblandingen.

Motorspesifikasjoner


I tillegg til gården Boss modellen MS 290, produserer STIHL andre modeller i Farm Boss familie av produkter, inkludert MS 310 og MS 390. MS 290 er utstyrt med en 56,5 kubikkcentimeter motor som genererer 3,8 hestekrefter ved en driftshastighet på 9500 RPM (omdreininger per minutt). MS 310 er utstyrt med en 59,0 kubikkcentimeter motor som genererer 4,0 hestekrefter ved en normal driftshastighet på 9500 rpm. MS 390 er utstyrt med en 64,1 kubikkcentimeter motor som genererer 4,3 hestekrefter ved en driftshastighet på 9500 rpm. Alle tre modellene har en maksimal driftshastighet på 13.000 til 13.500 rpm.

Drivstoff Kapasiteter og Typer


STIHL har utstyrt alle tre Farm Boss modeller med 18,9 unse drivstofftanker og 11,2 unse kjedeoljetanker. For alle tre modellene, anbefaler STIHL bruk av blyfri bensin med et minimum oktantall på 89. Hver modell er utstyrt med en 2-takts motor, og STIHL anbefaler en drivstoff-til-olje blandingsforhold på 50 til 1. Selskapet foreslår også å bruke STIHL splitter 2-takts olje, fordi det har blitt spesielt utviklet for å kjøre i sine produkter.

Barer og Kjeder


Alle tre modellene kan bli utrustet med 16-, 18-, eller 20-tommers skjære barer. Disse klippe barer har blitt konstruert for å operere med sagkjeder av enten 0,325 eller 3/8-tommers banen. Tørrvekten av hver modell, betydningen uten brennstoff, olje, bar eller kjeden er 13-pounds.

Tenning og drivstoffsystem


STIHL har utstyrt alle tre modeller med en elektronisk Magneto tenningssystem samt en all posisjon membran forgasser med en integrert drivstoffpumpe.