Hovudside

Hvordan bli kvitt False Spirea

by Walther

Falsk Spirea (Astilbe x arendsii) er en klump dannende staude med farge blomst panicles som blomstrer i sommermånedene. Det er et utmerket valg for områder av landskapet i delvis skygge. Kvitte seg med falsk Spirea manuelt eller ved hjelp av kjemikalier. Uansett, er du sannsynligvis til å ha ny vekst å stri med for å lykkes med å bli kvitt det for godt.

Bruksanvisning


•  Grav opp klump av falske Spirea, ved hjelp av en spade til å grave ca 6 til 8 inches å få mesteparten av anlegget. Løft anlegget opp, børste av overflødig jord og kast.

•  Spray falsk Spirea løvverk med en ikke-selektiv ugressmiddel som dicamba eller glyfosat. Bruke i henhold til produsentens anvisninger og ikke får den på alle andre planter. Det kan ta flere programmer noen få ukers mellomrom for å fullstendig drepe den falske Spirea. Grave opp anlegget og fjerne når den er død.

•  Fjern ny falsk Spirea eller spray ugressmiddel på den hvis nye skudd vokse tilbake. Dette skjer fordi det er svært vanskelig å fjerne eller drepe alle røttene.