Hovudside

DIY Dyson Cleaner Reparasjon

by Walther

DIY Dyson Cleaner Reparasjon

En Dyson rengjøring vakuum er en av de mektigste støvsugere på markedet. Men bare fordi et vakuum er kraftig betyr ikke at det ikke noen gang vil trenge reparasjon. Som et alternativ til å ta vakuumet til et verksted disse gjør-det-selv kan (DIY) reparasjoner enkelt gjøres hjemme.

Beater Brush


Rengjøring av beater pensel er den enkleste formen for Dyson renere reparasjon. Hvis beater pensel ikke bli renset så det kan bli tett og vil ha en vanskeligere tid å plukke opp skitt fra teppet. Mens unplugged, snu vakuum opp ned. Ta av dekselet holder beater på plass. Vanligvis er en skrutrekker vil være nødvendig for dette trinn. Bruk saks til å klippe bort noe hår eller strenger rundt beater.

Samling Cylinder


Noen ganger skitt kommer inn i sylinderen samling. Rengjøring denne sylinderen vil forbedre vakuum ytelse. Fjern oppsamlingsbeholderen fra vakuum. Hva du skal gjøre er å fjerne de enkelte delene av kammeret, slik at du kan nå dem for rengjøring. Trekk fra hverandre bitene av sylinderen til den er helt demontert. Bruk en annen vakuum hvis mulig å fjerne alle biter av skitt som ble sittende fast i sylinderen der det ikke er ment å gå. Rengjøring av sylinder grundig som dette vil forbedre ytelsen av vakuum.

Torn Hose


En revet slange kan føre til en Dyson vakuum for å ikke fungere skikkelig. Det er to måter å fikse slangen. Den første måten vil kun fungere hvis røret er sprukket eller revet helt på slutten. Hvis dette er tilfelle kan du trekke av endestykket og kutte røret til over tåre. Når dette er gjort må du sette på endestykket. Den andre måten å fikse en tåre er å bruke pakketape. Sørg for at slangen er ren og fri for støv. Trekke slangen stram, slik at ryggene i slangen er ikke like merkbar. Vikle tape rundt sprekken og forlenge det om lag 2 inches på hver side. Skyv røret sammen igjen og holde i ett minutt. Når du slipper tube tapen vil ha festet til rillene på røret.

Belte Changing


Endre et vakuum belte er ofte den eneste reparasjon nødvendig for helt å fikse en ødelagt vakuum. Trekk ut vakuum fra veggen og skru av bunnplaten slik at beltet er avslørt. Fjern det gamle beltet ved å kutte den med saks og trekke den ut. Plasser den nye beltet over belteruller og erstatte bunnplaten. Vakuumet bør fungere som ny igjen.

Rengjøring en Clog


Noen ganger rørene i Dyson vakuum kan bli tett med skitt. Bruk en lang pinne å presse den tette gjennom slangen og ut på andre siden. Dette vil øke ytelsen og suger kraften i vakuum.