Hovudside

Stell av Dwarf Fig Trees

by Walther

Dyrk en dverg fikentre, og i tre eller fire år, selv om anlegget kan være liten, vil det gi en rik avling av søt, lubben frukt. Dverg fikentrær er lite vedlikehold, de vokser raskt i bakken eller i containere, og de grå-grønne blader vil gi et dekorativt element til huset, terrassen eller verksted. Snack på fiken, lage syltetøy eller gelé, eller bruke dem i din favoritt oppskrift.

Vanning Dwarf Fig Tree


Vann dverg fikentrær hver to til tre dager, og oftere i varmt, tørt vær. Hvis du oppdager bladene visner litt på varme ettermiddager, det er en indikasjon på at treet trenger mer vann. Et lag av mulch rundt omkretsen av utendørs-vokst dverg fikentre vil bidra til å bevare fuktighet. Kutte ned på vann på sensommeren fordi for mye fuktighet kan føre til at fiken å sprekke. Jorda bør holdes bare litt fuktig under anleggets sovende vintermånedene.

Seasonal Plassering av Dwarf Fig Trees


Flytt dverg fiken dyrket i utendørs containere innendørs i høst, før den første harde frost av sesongen. Trærne kan flyttes tilbake utenfor våren når dagene er varme. Selv dverg fiken trær tåler lett frost, bør de ikke bli utsatt for ekstrem kulde eller harde frost. Vær sikker på at trærne får rikelig med sollys, noe som er nødvendig for treet å blomstre og produsere frukt.

Fôring Dwarf fikentrær


Fôr container-vokst fiken trær tre ganger i året i vår, sommer og høst, med en gjødsel eller kunstgjødsel pinne formulert spesielt for frukttrær. Følg produsentens etikett for spesifikke instruksjoner. Dverg fiken trær dyrket i bakken trenger ingen gjødsel, og mate dem kan føre til at treet skal vokse tette løvverket som vil produsere små eller deformerte fiken.

Nyplanting Dwarf fikentrær


Plante dverg fig i en litt større pott annet hvert år, jobber opp gradvis til en maksimal pott størrelse på 30 inches i diameter. Trimme røttene av container-vokst dverg fikentrær hvert fjerde år. Dette bør gjøres i slutten av høsten eller tidlig på våren når treet er sovende. Trekk forsiktig treet fra beholderen og klippe av en fjerdedel av roten. Når dverg fig er repotted, legge en frisk blanding av tre deler potting jord til en del kompost.

Beskjæring Dwarf Fig Trees


Beskjære dverg fikentrær tidlig i høst etter de siste fiken er høstet. Fjerning av grener i midten av treet, vil tillate mer av treet til å bli utsatt for luft og sollys. Sviske grener som krysser over hverandre og som vokser innover i stedet for ut, og trimme av tynne, svake og spinkle greiner. Når beskjæring, klippe grenen klar til stammen. Dverg fikentrær bør beskjæres hvert år de første tre årene. Etter den tid, beskjære bare å opprettholde formen av treet og dverg størrelse.