Hovudside

3M Vinyl Specs

by Walther

3M Vinyl Specs

Vinyltape kan være siste verktøyet du tror å inkludere i verktøykassen, men det viser seg å være en av de mest allsidige og verdifull. 3M Vinyl Tape 471 og 4712 er tilgjengelig i en rekke farger og bredder. Båndene er allsidige verktøy for en byggeplass eller arbeidsplass for merking, tetting og dekorere. Båndene kan kjøpes fra 3M distributører eller fra 3M nettbutikk.

Fysiske egenskaper


3M Vinyl Tape er 5,3 mm tykk tape og tilgjengelig på en 36-verftet roll. Vinyl tape bruker en gummi lim kan brukes i et temperaturområde fra 40 grader til 170 grader F. Ni farger av vinyl tape er laget, inkludert gul, hvit, rød, svart, brun, grønn, oransje, lilla, blå og gjennomsiktig . De fargede bånd strekke 130 prosent før bryte, mens den gjennomsiktige tapen kan strekke 150 prosent.

Bruksområder


3M vinyl tape er i dyre måter å løse mange bygge problemer på arbeidsplassen. De er gode i merking baner eller andre sikkerhetsmerking. De kan også brukes i de nukleære og rustfrie stålindustrien. Bruk vinyltape til fargekode ledninger eller segl lagercontainere. Eller du kan bruke den til å pynte med levende farger eller lage en skarp, ren maling linje.

Spesifikasjoner


3M vinylbånd er laget med pigmenterte bakside, noe som betyr at selv når båndet er utsatt for slitasje eller værforhold, vil den opprettholde sin farge. Strekkbarheten kan båndet lett kan vikle seg rundt en hvilken som helst overflate, uansett hvor uregelmessig form. Gummi lim enkelt kan brukes og holder godt på de fleste underlag. Men når det er tid for den å bli fjernet, tapen kan fjernes rent og raskt.

Typer


Det finnes to typer av 3M vinyl tape. 3M Vinyl tape 471 er den tradisjonelle tape roll. Den 4712 tape er en linered tape med et stort område, utmerket for tetting store beholdere, die kutt, og maske store områder. Båndene er også tilgjengelig i bredder fra 1/4 tommers bred til 3 inches bred.