Hovudside

Hvordan kontrollere Lichens Økende på Oak Trees i Texas

by Walther

Hvordan kontrollere Lichens Økende på Oak Trees i Texas

Lichen er ikke én type organisme, men faktisk alger og sopp som arbeider sammen i et symbiotisk forhold. Lichen ligner ofte en grå-grønn plate-lignende struktur vokser over barken på stammen eller blader av trær som eik. Selv om lav er funnet i delstaten Texas, vokser det beste i områder med høy luftfuktighet. Laver lage sin egen mat gjennom fotosyntese, og er ikke skadelig for treet. De kan styres gjennom både kultur og kjemiske midler.

Bruksanvisning


•  Gå bort fra en lav-fylt eik og observere kalesjen. Laver ofte vokser i trær med sviktende helse fordi treet har en tynnere baldakin som gjør at sollyset til å berøre grenene og stammen. Dette fører eiere av eiketrær å skylde på lavarter for treeâ € ™ s sviktende helse. Hvis treet har en redusert baldakin, diagnostisere problemet og korrigere det vil føre til at treet til å vokse mer løvverk og lichen vil dø ut.

•  diagnostisere treeâ € ™ s problemet ved å undersøke blader, grener, bark og røtter. De fleste eiketrær i sviktende helse vil vise symptomer som flekket blader, hull eller peeling bark i grenene eller bagasjerommet, sopp vokser fra basen, eller røtter som er døde og brun i stedet for hvitt og saftig. Behandling av disse problemene med insektmidler, sopp eller en anvendelse av gjødsel og regelmessig vanning vil øke kalesjen av eiketreet og drepe ut lichen.

•  Bland en bladsoppdreper etter anvisningen på pakken og hell den i septiktanken av en sprøyte med en tryllestav applikator. Spray foliar søknad over treeâ € ™ s lemmer og bagasjerommet for å drepe den lav. Bølge wand av applikatoren over treet ved hjelp av en feiende, side-til-side bevegelse i et rutenett mønster for enda dekning.

Tips og advarsler


  • Rådfør deg med en arborist eller annet tre spesialist hvis treet er i en tilstand av nedgang. Et tre spesialist kan gi deg en nøyaktig diagnose av treeâ € ™ s sykdom og anbefale behandlinger.
  • Alltid bruke verneutstyr inkludert gummihansker, åndedrettsvern, beskyttelsesbriller, lange ermer bukser og en lang skjorte, gummistøvler og en plastforkle når du blander soppdreper. Giften virker på kontakt, og kan skade deg hvis absorbert inn i huden. Ta en dusj umiddelbart etter sprøyting soppdreper.