Hovudside

Slik fjerner en mothball Smell

by Walther

Møllkuler er gode på jobben sin: å beskytte klær fra insekter. Men møllkuler er også veldig flinke til å forlate disse klær og andre elementer med en distinkt lukt. Mens duften av møllkuler kan være sterk og usmakelig, det, som insekter det holder unna, trenger ikke å være rundt og kan sendes pakking.

Bruksanvisning


•  Wash. Ofte klær som har mothball lukt har nettopp blitt fjernet fra lagring. Prøve å vaske klærne flere ganger og ikke bruk tørketrommel. Hvis lukten fortsatt etter hver vask, kan et vaskerom tørketrommel gjøre lukten mer motstandsdyktig. Bruke vanlig vaskemiddel hvis klær er farget og blekemiddel hvis klærne er hvite.

•  Bruk luft og sirkulasjon. Etter vask av klær, i stedet for å bruke tørketrommel, henge klærne ute på en klessnor eller plassere dem i et åpent vindu. Luftsirkulasjon er bra for å trekke duften og gjenværende partikler fra møllkuler bort fra klærne.

•  Bruk deodorizer. Når klærne har tørket ut i det fri hvor luften kan sirkulere, bruker deodorizer å sette inn en mer ønsket lukt. FeBreze produkter er flinke til å erstatte et bredt utvalg av lukter med sine egne.

•  Tørk med babypudder. Sprinkling baby pulver på mothball luktende elementer og deretter plassere dem i tørketrommelen kan bistå i å fjerne og erstatte mothball lukt. En middels til tung dusting av pulver burde holde. Klær kan være vått eller tørt på søknadstidspunktet.

Tips og advarsler


  • Vurdere profesjonell renseri hvis lukt persists.Consider vakuum forsegling og sedertre blokker i stedet for møllkuler.
  • Ikke tørk klær hvis lukt gjenstår.