Hovudside

Hvordan Plant en Fritillaria Bulb

by Walther

Hvordan Plant en Fritillaria Bulb

Slekten Fritillaria består av et bredt spekter av oppsvulmede planter, er noen av de mest kjente varianter kjent av de vanligste navnene "Crown Imperial", "Yellow Fritillary" og "Chequered Lily." Fritillaria pærer er unikt formet og ser mer ut som kanelboller enn din typiske pærer, ifølge University of Illinois. Plant Fritillaria pærer i høst og de vil blomstre i løpet av våren eller forsommeren, avhengig av klima.

Bruksanvisning


•  Velg et sted som drenerer vann godt og er eksponert for fullt sollys i morgen og skygge eller delvis skygge på ettermiddagen. Noen Fritillaria varianter, for eksempel "Crown Imperial," kan være plantet i sandjordforhold, så vel som i rock hager.

•  Plant fritillarias på en liten vinkel og så bunnen er 5 inches dyp. Toppene er spisse og bunnen kan ha kjøttfulle røtter vokser fra dem. Space pærer 2 til 7 inches hverandre, avhengig av variasjon.

•  Fyll ut de områder eller ringer i pærene med sand slik at vann ikke akkumuleres, noe som kan føre til at pærer å råtne.

•  Pakk jord lett over toppen av Fritillaria pærer og vanne dem med en tomme av vann. Legg en 2- til 3-tommers lag av mulch i klima hvor pærene er knapt hardfør, som varierer mellom sortene.