Hovudside

Hvordan Grow Alfalfa frø

by Walther

Hvordan Grow Alfalfa frø

Alfalfa er den femte største landbruks avling av volum produsert i USA og spiller en avgjørende rolle i jordbruk, ifølge Whitman College. Dens hovedoppgave er som et fôr til husdyr, samt et viktig anlegg for vekstskifte for å gå tilbake næringsstoffer til oppdretts jord. Men alfalfa frø også har blitt en populær helsekost snack og salat pålegg. Og, til tross for sin heavy-duty bruker, voksende alfalfa frø tar ikke store strekninger av jordbruksland, bare noen få husholdningsartikler og en fersk pakke med frø.

Bruksanvisning


•  Kjøp en pakke med hele, uncracked alfalfa frø fra en helsekostbutikk eller kjøpmann. Ikke bruk landbruks klasse alfalfa som det er kjemisk behandlet og potensielt giftig, ifølge University of New Hampshire.

•  Finn en ren, tom mat krukke, helst Quart størrelse. Legg 2 ss. av alfalfa frø til glasset, ifølge Backyard Nature. Hell vann i glasset før det er 1/4 full. La frøene å suge i et varmt og skyggefullt sted over natten.

•  Drain frøene i en sil og kjøre dem gjennom friskt lunkent vann. Rist vannet av frøene og gå tilbake til glasset.

•  Fix et lag av fuktig klut musselin eller strømpe til toppen av glasset ved hjelp av en sterk strikk. Snu glasset rundt slik at frøene spredt ut og holde seg til sidene av glasset.

•  La glasset i et mørkt skap med døren igjen litt åpen slik at luftsirkulasjon. Hver dag fjernes frø og skyll i ferskvann og gå tilbake til krukken. I varmere klima over 80 grader F, skyll to ganger om dagen for å bekjempe bakterier og andre organismer, ifølge Backyard Nature.

•  Flytt krukke til et sted med sterk sol etter 3-6 dager med vekst. Frø bør ha tynne hvite spirende skudd. La glasset i lyset for noen hours.The sollys bør utløse klorofyll produksjon, noe som forbedrer utseende, smak og ernæring, ifølge University of New Hampshire. Skyll i kaldt vann, deretter lagre i kjøleskapet for forbruk.

Tips og advarsler


  • Alfalfaspirer kan havnen farlige bakterier som salmonella og E. coli. Sørg for å skylle frøene minst en gang om dagen under utvikling. Hvis glasset begynner å lukte rart, skyll oftere.