Hovudside

Maple Trees i Ohio

by Walther

Maple Trees i Ohio

Ohio sin lønn arter deler mange lignende egenskaper, som for eksempel løvfellende bladene vokser overfor hverandre på kvistene. Men Ohio Maples har noen klare forskjeller. Deres bruk i staten varierer, med noen ansatt for dekorative og kommersielle formål, mens andre er mer egnet for andre ting. De fleste av Ohio Maples nyte en omfattende distribusjon i hele Buckeye State.

Sugar Maple


Northeastern Ohio sur jord og kjølig klima er en god blanding for sukkerlønn (Acer saccharum). Treet har en rekkevidde på tvers Ohio, men gjør seg spesielt godt i nordøst. Sukkerlønn vokser til 80 fot, ifølge Ohio Department of Natural Resources. Berømt for sin sukkerholdig saft, som folk vil trykke treet med stussene å samle i bøtter å gjøre lønnesirup, har sukkerlønn også utmerket fall farge. En progresjon av røde, gule og oransje på en sukkerlønn i høst gjør arten en populær pryd og skygge treet i hele staten.

Mountain Maple


Mountain lønn (Acer spicatum) vokser hovedsakelig i nordøstre Ohio, å ha den minste fordeling av lønn trær i staten. Ofte ikke større enn en busk, har fjell lønn en maksimal størrelse på bare 25 meter, i henhold til "National Audubon Society Field Guide to Trees;. Eastern Region" Treet gir bla for store pattedyr, inkludert hjort, med fugler som ruffed rype servering på sine frø. Mountain lønn er grønn-hvite oppreist klynger av blomster dukke opp like etter bladene gjøre i løpet av våren, gir dette lønne noen dekorativ verdi. Det gjør godt i fuktig sur jord mottaks skygge.

Silver Maple


Studere baksiden av en sølv lønn (Acer saccharinum) og du vil se den sølvhvite fargen som gir denne Ohio lønn sitt navn. En nyttig lønn for våtrom, kan det sølv lønn vokse langs elver og bekker og tåler flom utsatt for slike steder. Sølv lønn vokser til 80 fot. Pass deg sprø tre dette treet har et rykte for når plante en sølv lønn. Hold det langt nok unna noen bygninger så ingen skade kan oppstå under en storm. Sølv lønn er lett gjenkjennelig fra de dype fordypninger mellom flikene på sine fem-flikete blader. Fordypningene strekker seg nesten til midten av bladet.

Boxelder


Boxelder kan virke malplassert som et medlem av lønn familien på grunn av sin sammensatte blader. Snarere enn å inneha de enkle bladene av Maples som sukker, sølv og rød lønn, har Boxelder blad en sentral stilk hvorpå vanligvis tre, men noen ganger fem brosjyrer vokse. Boxelder vokser fra Canada til Guatemala, ifølge National Forest Service. I Ohio og andre steder, treets evne til å vokse i mange jordtyper står for sitt utvalg. Premiere bruker som er en agent for å kontrollere erosjon eller som et vindfang. Boxelder mangler ornamentale appell av andre Maples, men gjør opp for dette ved å vokse raskt, vanligvis opp til 30 fot.