Hovudside

Juridiske Urter for Smoking

by Walther

Enten det er en bekymring om et tobakksavhengighet eller et ønske om ikke å bryte loven, noen mennesker velger å røyke juridiske urter. En rekke juridiske urter for røyking er kommersielt tilgjengelig. Disse urtene har tilfredsstillelse av å røyke uten skurringen på nikotinavhengighet eller bekymring om ulovlige aktiviteter. Mange røyke urter er tenkt å ha styrkende og helbredende egenskaper.

Wild dagga


Tilgjengelig i en rekke varianter, er dette mynte-baserte anlegget antas å ha en mild euforisk kvalitet og er ofte brukt som en medisinsk behandling av innfødte stammene. Også kjent som Leonotis Leonurus, er vill dagga dyrkes hovedsakelig i solfylte klima og kan gjøres om til en te eller røkt. Det antas at for noen mennesker, kan det dagga anlegget være like vanedannende som tobakk. Leonurine er den aktive ingrediensen i dagga anlegget. Leonurine er en slektning av cannabis familie og fremmer ro. Det regnes som den lovlig alternativ til marihuana.

Blue Lotus


Kjent som et afrodisiakum i oldtidens Egypt, blå lotus blomster, eller Nymphaea caerulea, er vannplanter fra familien av vannliljer. Kronbladene og pærer er røkt, gjort til te og brukes tørr for medisinske formål. Den blå lotus har en beroligende effekt på brukeren. Når røkt det kan gi en følelse av velvære. Blomsten er innfødt til Kenya, men Egypt er en velkjent produsent av blomstene for eksport. Den aktive ingrediensen er kalt apomorfin.

Coltsfoot Leaf


Også kjent som butterbur og ingefær rot, er det Hestehov plante innfødt til Nord-Europa og Asia, men er også vokst i USA. Vått klima er foretrukket av denne eksotiske luke. Hestehov har vært brukt i det siste for medisinske formål, for te og for røyking. Studier viser at det kan være en sammenheng mellom Hestehov inntak og kreft. Andre har stor tro på de helbredende egenskapene til Hestehov. Rådfør deg med en lege eller profesjonell herbalist hvis du har spørsmål.

Burot / Wormwood


Malurt og sine tremen, burot, har lenge vært kjent av naturlige healere og naturmedisinere som godt avrundet medisiner med mange healing fordeler. De tørre blader og røtter kan gjøres om til te eller røkt. På grunn av den kraftige effekten av både urter, røyking kan føre til hallusinasjoner, søvnløshet og nervøse lidelser, og bør brukes kun i moderate mengder.

Mullein Leaf


Kjent av mange navn, blant damene revebjelle, esel ører og gjeter-urt, er mullein plante innfødt til Europa og Asia. Urten er kjent for sin evne til å berolige hals problemer og lungesykdommer. Klassifisert som en beroligende, er mullein tenkt av røykere å ha en euforisk effekt.