Hovudside

Hvordan Trim Trees på Boundary Lines

by Walther

Hvordan Trim Trees på Boundary Lines

Grense trær linje grensene mellom to eiendommer. Mens de lover om disse trærne variere litt fra stat til stat, i de fleste tilfeller, er en person som er ansvarlig for et tre hvis flertallet av at treeâ € ™ s bagasjerommet sitter på deres eiendom. Hvis trærne virkelig linje grensen, er de mest ofte ansett for å være den felles eiendom av både huseiere, ifølge University of Tennessee. Før du starter et trimming prosess på grense trær, snakke med naboen om å komme til en enighet om hvordan trærne skal trimmes. Å ha en åpen og ærlig samtale om trær på eiendommen linjen er den beste måten å holde alle parter informert og lykkelig.

Bruksanvisning


•  Gå langs tregrensa, observere trærne og grenene. Grener som vises døde eller syke bør fjernes. Også beskjære noen grener som hang kraftlinjer eller bygninger. Grener som ville skade eiendom bør fjernes, ifølge USDA Forest Service nettside. Bruk spraymaling for å markere grenene som må fjernes.

•  Gjør en prøve kutt med en beskjæring så på den laveste grenen trenger beskjæring. Sagen bør kutte jevnt gjennom skogen uten å rive tre. Hvis sagen er for kjedelig, kan du bruke en sag knivsliper å skjerpe knivene.

•  Finn joint var grenene bli med til stammen, eller til en større gren. Bruk fingrene og måle ca 2 fingerbredder fra denne felles. Skjær rent gjennom skogen.

•  Spør en assistent for en hånd å senke store grener. Senk dem langsomt i en trillebår for å hindre greiner fra å krasje i bakken.

•  Fortsett å kutte greiner før alle nødvendige grener beskjæres.

•  feed kuttet grener i en makuleringsmaskin eller chipper maskin for å lage flis til å bruke i kompost eller mulch. Et annet alternativ er å resirkulere grener inn i en pensel haug for å skape en naturlig roosting sted for fugler. Legge greiner fra største til minste i en stor haug. Legg gress utklipp, luket og andre organiske materialer i bunken.