Hovudside

Hvordan Grow Salat i Cups

by Walther

Hvordan Grow Salat i Cups

Med dusinvis av varianter, inkludert bitter arugula, mykt smør og fet romersk, nesten alle kan finne en salat som passer hans personlige smak. Selv om hver bestemt type salat krever en litt annen miljø å blomstre, nesten alle salat vokser godt i svært fuktig jord og kjølige temperaturer, noe som gjør anlegget perfekt for tidlig på våren og høsten planting. Entusiastiske gartnere kan ønske å få et forsprang, sådde salat frø i kopper før trusselen om frost er over, og transplantere dem utenfor på et senere tidspunkt.

Bruksanvisning


•  Velg kopp eller kopper å vokse salat i. Velg en kopp med bred brem som er minst 4 inches høy til å tillate salat å spire. Fyll med potting jord eller skitt, og etterlater 1/4 tommers plass mellom randen av koppen og toppen av jorda.

•  Trykk på en finger i jorda i sentrum av koppen, og danner et innrykk på 1 til 2 inches dyp. Plasser 02:58 salat frø i hullet. Dekk løst med ekstra plantejord. Hvis koppen er stor nok, kan flere frø plantes som ønsket.

•  Plasser salat kopper på en solrik vinduskarm eller utenfor, hvor de vil motta seks timer sollys hver dag. Alternativt kan de plasseres under en vokse lys innendørs.

•  Vann Salat frø umiddelbart etter planting, og når jorda begynner å se tørr. Se instruksjonene på salat frø pakke for spesifikke vanning instruksjoner, som disse kravene varierer mellom artene.

•  Fjern salat frøplanter fra koppen når de nå 3 til 4 inches i høyden. Fjern forsiktig frøplante og omkringliggende skitt, og transplantere frøplante i en hage eller stor gryte for å fremme sunn vekst.

Tips og advarsler


  • Salat kan fortsette å vokse i en kopp uten transplantasjonen hvis ønskelig. Velg en større cup, minst seks inches høy, slik at røttene til å spre seg og vokse. Høste når bladene er fortsatt ung og øm.
  • Hvis de unge salat spirene kommer til å bli transplantert utendørs, stramme dem først ved å børste dem lett med en hånd, eller blåser forsiktig på frøplante daglig.