Hovudside

California brannalarm Forskrift

by Walther

California brannalarm Forskrift

Brannalarm regelverket i California er designet for å redde liv i tilfelle brann. Alle brannalarmer må testes på årlig basis for å sikre at de er i forskriftsmessig stand. Bygninger, skoler og andre slike steder som ikke har riktig arbeider brannalarmanlegg sted uskyldige liv i fare.

Utstyr


Etter § 13 114 av California Health and Safety Code, noen brannalarm utstyr installert, selges, tilbys for salg eller distribueres må godkjennes av California State Fire Marshal. Alle som installerer en 100VA brannvarslingsanlegg eller høyere må enten ha en lisens for å gjøre det, eller være en sertifisert Brann / Life Safety tekniker.

False Alarm


I henhold til retningslinjene i § 148,4 i California straffeloven, vil alle som gjerne bryter eller tukler med et brannvarslingsanlegg bli belastet med en forseelse. De som er funnet skyldig vil bli bøtelagt maksimalt $ 1000 og / eller tilbringe maksimalt ett år i fengsel.

Dyrebutikker


Dyrebutikker i California må sørge for at et velfungerende og state-godkjent brannvarslingsanlegg er aktive til enhver tid. I henhold til retningslinjene i § 122 155 og 122 150 av California Health and Safety Code, vil noen dyrebutikk eier som ikke har en fungerende brannvarslingsanlegg bli bøtelagt maksimalt $ 1.000.