Hovudside

Bagworms på min eviggrønne trær

by Walther

Bagworms på min eviggrønne trær

Bagworms er tre skadedyr som får sitt navn fra poseliknende kokonger de danner i høst. Du kan ikke innse det er en infestation av bagworms i et eviggrønt tre til dannelsen av disse posene. Rask behandling og fjerning av skadedyr tilbyr det beste håp for å redde treet.

Identifikasjon


Bagworms er ødeleggende skadedyr som danner poseliknende kokonger på eviggrønne trær. Insekt er aktiv mens i larvene scenen. Bagworm larver har en skinnende, svart utseende og slå kjedelig grå når de strekker seg det voksne stadiet. Voksne mannlige bagworms utvikle seg til møll, mens hunnene danner kokong å produsere egg.

Behandling


Plantevernmidler ikke er en effektiv behandling for bagworms. Kjemikaliene ikke penetrere kokong å ødelegge eggene. Den beste behandlingen er manuell fjerning av posene fra treet i løpet av høsten og vinteren. Ødelegge poser ved å brenne dem i stedet for å kaste dem på bakken eller på søppel.

Advarsel


Bagworms overvintrer i kokonger i de fleste klima regioner. Utilstrekkelig Fjerning av kokonger kan føre til en økt infestation følgende sesongen. Bagworm angrep for flere vekstsesonger kan drepe den eviggrønne treet.