Hovudside

Hvordan stoppe Bugs fra å spise Pepper Planter

by Walther

Hvordan stoppe Bugs fra å spise Pepper Planter

Den fryktede bladlus er bare en av flere blad-spising insekter som kan ta over din pepper planter og ødelegger din visjon av en rik pepper innhøsting. Dealing med tygge insekter er en av de vanskeligste aspektene ved å heve pepper planter, men det finnes en rekke trygge metoder for å bli kvitt disse insektene og holde pepper plantene friske og blomstrende. Vedlikehold er vanligvis nødvendig med noen form for insekt fjerning for å hindre insekter fra å vende tilbake. Lag din egen insekt spray til kontroller bladlus, ved hjelp av vanlige husholdningsartikler.

Bruksanvisning


•  Finhakk hvitløk med en kniv på et skjærebrett. Mål vegetabilsk olje, hvitløk og varm saus, og bland i en liten skål. La det stå over natten.

•  Sil blandingen påfølgende morgen, og tilsett vannet. Legg oppvasksåpe og rør forsiktig med en blanding skje. Hell blandingen i en sprayflaske.

•  Spray bladene av pepper planter grundig med løsningen. Konsentrer spray på undersiden av bladene, hvor tygge insekter ofte vises. Gjenta ukentlig eller etter behov. Hold et øye med plantene å sørge for at insekter ikke tilbake. Ubrukt blandingen i en lukket beholder i kjøleskapet for senere bruk.

Tips og advarsler


  • Rubbing alkohol er en annen billig middel som fungerer godt på de fleste insekter. Bland 1 til 2 kopper rubbing alkohol per liter vann. Gjør en test spray og vente en dag eller to for å se hvordan planter reagerer på spray før du fortsetter.
  • Ikke berør øynene mens håndtering hot pepper saus. Hvis sausen bør få i øynene, skyll straks med vann.