Hovudside

Hvordan å behandle Grønn Mold på Moden Maple Trees

by Walther

Hvordan å behandle Grønn Mold på Moden Maple Trees

Du har kanskje lagt merke til en grønn, mugne vekst vokser på dine modne lønn trær. De grønne flekker er mest sannsynlig forårsaket av lav, som ofte finner et hjem på eldre trær. En lav består av en alge og en sopp, som symbiotically leve sammen og skape en ny kropp, kjent som lichen thallus. Dette kan dekke mesteparten av trestammen, og skaper en grønnaktig belegg. Når laver forfall, ernære de nye vekster, som for eksempel mose, skape mer grønt på trærne. Unn trærne for å fjerne laven og avslører Treesa € ™ naturlig, brun bark igjen.

Bruksanvisning


•  Slå på sprinkleranlegg, hvis du har noen, og observere hvor vannet treffer treet. Hvis vannet treffer lav, er det å hjelpe dem å overleve. Juster sprinkleranlegg slik at de ikke treffer lichen rammede områder.

•  Beskjær ut døde eller svake grener for å åpne kalesjen og tillate mer luftsirkulasjon gjennom grenene. Dette kan avskrekke lichen vekst. Avhende filialene i saks laver er til stede.

•  Spray laver med en klar til bruk, kobber såpe soppdreper, etter produsentens anvisninger. Skrubb barken av treet med en myk-børste, være forsiktig med å skrubbe barken av. Dette bidrar til å fjerne lav og drepe soppen.

•  Unn stammen av treet med en sovende lime-svovel spray rundt januar. Kalk svovel dreper sopp og skaper beskyttende film for å hindre inntrengning av sopp inn i treet. Følg produsentens anvisninger ved bruk av produktet.

•  Spray treet med en kobber-sulfat soppdreper når temperaturen er over 40 grader F, vanligvis i slutten av våren eller tidlig høst. Den kobbersulfat dreper sopp og hindrer lav vekst. Følg Manufacturera € ™ s instruksjoner om hvordan og hvor ofte du trenger å behandle treet.

•  Overvåk treet for fremtidige lichen angrep. Gjenta behandlingen prosessen hvis det er nødvendig.