Hovudside

DIY Shed Ramper

by Walther

Mange skur gulv er hevet over utenfor bakkenivå, noe som gjør en rampe en nødvendighet. Heldigvis skur ramper er relativt enkelt å bygge og materialene er ganske billig. En skur rampe kan lett bli bygget av en nybegynner i en enkelt ettermiddag.

Grunnleggende


Heving av uthuset gulvet dikterer hvor lenge rampen vil være. En rampe som er for bratt kan føre til unødvendige ulykker. Du bør også bestemme hvilke materialer du vil bruke for din rampen. Ramper kan gjøres fra nesten alt inkludert tre, stål, betong og diverse andre materialer, så mulighetene er uendelige. Du kan også være lurt å ta med en gummimatte for trekkraft, eller gi noen annen form for trekkraft, spesielt hvis du skal kjøre en gressklipper eller traktor opp og ned rampen.

Når de bestemmer passende lengde og stigning for skjulet seg selv, er det noen enkle retningslinjer. Mange profesjonelle utbyggere anbefaler at for hver en tomme av høyden mellom bakken og skjulet gulvet, det er 8 inches av lengde i rampen. For eksempel, hvis uthuset gulvet er 12 inches av bakken da den totale lengden på rampen bør være 96 inches.

Materialer


Avhengig av den valgte stilen av rampen, må du kjøpe den riktige materialer. For eksempel, for en tre rampe vil du trenge kraftige skruer, kryssfiner og to av firere. For en sementrampe, vil man trenge sementen for rampen i seg selv så vel som en ramme (vanligvis laget av tre) for å strømme sement inn, og som åpner for rampen form til å danne.

Du vil også være lurt å installere noe for trekkraft. Dette kan variere basert på individuelle preferanser, men det er mange alternativer som spenner fra en gummimatte, hønsenetting, trespiler og så videre. Wood ramper er spesielt utsatt for skade, råte og selv algevekst, som alle kan skape en uønsket glatt overflate. Du kan bekjempe dette problemet ved å jevnlig behandle treverket med fugemasse kjøpt hos din lokale Oppussing butikken.

For konkrete ramper, kan du stemple overflaten for å gi det tekstur og skape trasé for regnvann eller snøsmelting å bevege seg bort fra skjulet. Ellers risikerer du å skli og falle akkurat som med en tre rampe. Konkrete ramper kan ta mer tid enn andre ramper men vil vare lenger. De kan imidlertid ikke være ideelt for skur som er midlertidig eller bærbar.

Individuelle valg vil variere basert på hva rampe du bestemmer deg for å bygge. Heldigvis er relativt lett den samlede byggeprosessen.