Hovudside

Slik feilsøker en Dyson vakuum

by Walther

Slik feilsøker en Dyson vakuum

Dyson revolusjonert måten folk rene gulv ved å skape et vakuum som ikke trenger poser. Denne funksjonen alene fjernet stresset av å måtte stadig kjøpe, kast og erstatte poser. Men det er ikke det som gjør dette vakuumet fungerer så bra. Frustrert med en påstått høy effektivitet vakuum som bare presset skitt rundt i stedet for å trekke det inn i vakuum, Dyson kom opp med en design som skapte en mini syklon inni beholderen som sterkt suger opp smuss. Selv med en slik effektivitet, kan det hende du finner ut at du trenger å feilsøke problemer som kan oppstå med jevne mellomrom med din Dyson vakuum.

Maskin Losing Suge


Den viktigste grunnen en Dyson mister suge er fordi du glemte å fjerne filtrene og rengjør dem. En Dyson vakuum kommer pre-utstyrt med alt du trenger for å operere den, så lenge du holde filtrene rene. Trekk ut støpselet før du fortsetter. Trykke på utløser å fjerne filterhuset fra enheten, basert på modell du har. Løft gul-buret og blå skumfiltre fra enheten og bolig, og deretter vaske dem i kaldt vann, klemme og skylling før vannet renner rent. La dem tørke i minst 12 timer. Vask filtrene minst en gang hvert halvår, eller tidligere hvis du støvsuge hver dag.

Vil ikke Støvsug


Dyson støvsugere utstyrt for gulv og tepper har en innstilling for hver funksjon. Noen Dyson modeller bruker en tre-posisjon strømbryteren for å slå børsten bar på for støvsuging tepper, og baren er ikke nødvendig når støvsuging gulv. Men andre enheter kan ha en liten stempel du må trekke ut på undersiden av enheten til å støvsuge tepper, og skyv inn til støvsuging vinyl, fliser eller tregulv. Undersøke utsiden av stempelet for rusk å rense bort hvis det holder stempelet fra forsvarlig drift.

Børste Bar Ikke Spinning


Gummibelte kan spinne på Dyson pensel bar, forårsaker en svidd gummi lukt. Dette kan være forårsaket av rusk inngitt nær mini turbin, eller tråden og hår viklet rundt baren. Trekk ut støpselet og snu den. Fjern bunnplaten fra undersiden av den opprettstående enhet. Skyv en nikkel i hver av de to festene, den ene etter den andre, og slå hver mot klokken til den stopper. Løft eneste plate fra enheten og sett det til side. Kontroller metall sjakter til hver side rotere fritt og har ingen blokkeringer. Skjær bort forviklinger rundt børsten bar med saks. Se også etter blokkeringer i kanalen på undersiden av turbinen hodet og fjerne dem.

Strømbrudd


Når maskinen slås av mens du er støvsuging, uten noen åpenbar grunn av for eksempel en strømbrudd, er det fordi den har en innebygd sikkerhetsbryter for å slå av maskinen når den blir overopphetet. Vakuumet blir overopphetet når blokkering inntreffer i noen av sine forskjellige rørformede komponenter eller når filtrene er blitt så komprimert at luft ikke kan beveges fritt gjennom dem. Følg bruksanvisningen for å fjerne noen av komponentene for å se etter blokkeringer; gjøre enkelte til å rense filtrene regelmessig. Når maskinen kjøles ned, bør det være operativt igjen. Hvis ikke, ta kontakt med Dyson støttelinje tilgjengelig på selskapets hjemmeside.