Hovudside

Positivt og ulemper av Ductless oppvarming enheter

by Walther

Positivt og ulemper av Ductless oppvarming enheter

Ductless oppvarming enheter består av to hoveddeler koblet sammen med et kjøleskap linje. Innendørsenheten (kalt "hodet") og en utedel (kalt kompressoren). Installatører montere hodene inne i hjemmet på veggen eller i taket. Kompressoren setter seg utenfor strukturen nær bunnen av huset eller bygningen. Et kobberrør (kalt kjølemiddellinje) forbinder hodet (s) til kompressoren.

Fordeler


En fordel med ductless oppvarming er at hver luft-håndtering enheten varmer et bestemt område (sone) av huset eller struktur, snarere enn hele huset, som med sentral varme og luft enheter. Hvis en eller flere hoder ligger hele strukturen, er hver fremdeles styres uavhengig. Ductless oppvarming er programmerbar å etablere dagen og natta temperaturinnstillinger slik at de bruker energi mer effektivt. Og, med ductless oppvarming, trenger du bare å varme sonene du satte og som sparer på energibruken.

Andre fordeler


Det er lett å installere ductless oppvarming til tilsatte eller konverteres rom som kjellere og loft, fordi de ikke krever omfattende duct arbeid som sentral varme og luft systemer gjør. En annen fordel med ductless oppvarming enheter, i motsetning til vinduet enheter, er å redusere sjansen for inntrengere på grunn av den eneste utenfor linjen er gjennom en tre-tommers. Også noen stater, Montana og Oregon for eksempel, tilbyr skattefradrag for huseiere som installerer ductless oppvarming.

Ulemper


Fordi ductless oppvarming er en sone oppvarming enhet, må du kanskje opp til fire hoder for større boliger eller strukturer. En annen ulempe er at det er tilrådelig for hjem og bedriftseiere å holde den primære oppvarming enhet, selv etter installasjonen av ductless oppvarming for å sikre stabil temperatur i uvær. Ductless oppvarming kan være dyrt å installere, med en gjennomsnittlig installasjon pris mellom $ 3000 og $ 5000 (ca 30% mer enn vinduet enheter av den samme kraften kan gi).

Andre ulemper


Hvis installasjonsfeilberegner hvor mye varme / kjølekapasitet du trenger for strukturen, vil systemet ikke fungerer effektivt. Hvis du er som noen individer, kan du ikke liker hvordan en ekstra innendørs hovedenheten kan se fordi du føler at det tar bort fra skjønnheten i hjemmet. Ductless varmepumper krever også en kondensavløp måte for utsiden kompressor, noe som kan avskrekke noen huseiere, også. Kvalifiserte montører og teknikere kan være vanskelig å finne i enkelte områder.

Betraktninger


Effektiviteten av en ductless varmepumpesystem er avhengig av nøyaktig montering, og hvor godt eller en bolig er isolert. Undersøke å få mer enn én installasjon anslag fra sertifiserte ductless varmepumpe installatører til å sikre at du får riktig størrelse ductless varmepumpe enhet på den mest fornuftige prisen.