Hovudside

Honeywell RTH230B Instruksjoner

by Walther

Honeywell RTH230B Instruksjoner

Honeywells modell RTH230B programmerbar termostat lar brukeren forhåndsbestemme tid en air-condition og varmesystemer slås på og av. Ved hjelp av denne energibesparende funksjon kan automatisk slå av systemet når du ikke trenger og slå det på igjen før brukeren returnerer. Den RTH230B inneholder filterskift og batteribytte indikatorer. Sin digitale displayet viser temperaturen i grader Fahrenheit eller Celsius. Den RTH230B vil ikke operere et varmepumpe eller flertrinns klimaanlegget.

Bruksanvisning


•  Slå av strømbryteren til oppvarming og air-condition enhet den RTH230B styrer. Skillebryteren bruker en "Furnace" eller "Air Handler" etiketten.

•  Fjern 1/4 tomme av fargekodede isolasjon fra ledningene som fører til RTH230B termostat med wire strippere. Oppvarming og air-condition systemer koble til denne termostat modell med fire ledninger; rød, grønn, hvit og gul fargede ledninger. Heat-bare og kult-bare koble til denne termostat modell med enten to eller tre ledninger, avhengig av hvorvidt ovnen krever en termostat-aktivert fan stafett.

•  Løsne RTH230B er "RC" eller "Rh" terminal med en flat skrutrekker. Løsne "Rh" terminal for varme bare systemer og "RC" terminal for alle andre. Slip den rød-farget ledning inn i den løse terminal og stram skruen. La jumper wire, den korte delen av wire, mellom "RC" og "Rh" med mindre termostaten kobles til en eller varme bare kult-bare system.

•  Løsne RTH230B er "W" terminal, hvis brukt, med en stjerneskrutrekker. Slip den hvite-farget ledning inn i "W" terminal og stram skruen med skrutrekkeren. Den RTH230B bruker "W" terminal for både varme bare systemer og oppvarmingssyklusen i en sentral oppvarming og air-condition-systemet.

•  Løsne RTH230B er "Y" terminal, hvis brukt, med en stjerneskrutrekker. Slip den gule-farget ledning inn i "Y" terminal og stram skruen med skrutrekkeren. Den RTH230B bruker "Y" terminal for både kule-bare systemer og kjølesyklusen i en sentral oppvarming og air-condition-systemet.

•  Løsne RTH230B er "G" terminal, hvis brukt, med en stjerneskrutrekker. Slip den grønnfarget ledning inn i "G" terminal og stram skruen med riktig skrutrekker. Den RTH230B bruker "G" terminal for å starte vifta stafett i alle sentrale varme- og kjølesystemer, og når en eller varme bare kult-only system krever en termostat-aktivert fan stafett. Heat-bare og kult-bare systemer som krever en termostat-aktivert fan relé koble til termostat med tre metalltråd, røde, hvite eller gule og grønne.