Hovudside

Hvordan Drain en Oppvaskmaskin nederste skuffen

by Walther

Hvordan Drain en Oppvaskmaskin nederste skuffen

Oppvaskmaskiner trenger å renne riktig å rengjøre retter tilstrekkelig. Mat og rusk noen ganger tette avløp i bunnen av maskinen, slik at oppvaskmaskinen til å fylle med stående vann. Apparatet behov drenering så tresko kan fjernes på en effektiv måte. Siden selve sluket ikke fungerer tilfredsstillende, renne i bunnen av oppvaskmaskinen gjennom alternative metoder for å unngå mugg eller bakterier buildup i bassenget.

Bruksanvisning


•  Plasser slangen av en butikk vakuum inn i bassenget av oppvaskmaskinen. Butikk støvsugere arbeide under både våte og tørre forhold, noe som betyr at de kan suge opp vann uten å lide skade. Hvis du ikke eier en butikk vac, låne ett eller leie en på en utstyrsbutikk eller muligens en jernvarehandel.

•  Slå på butikk vac og holde slangen på plass slik at den ikke faller ut. Overvåke vakuum seg selv slik at den ikke overfylle og søler vann på gulvet.

•  Slå av vac og helle vann fra lagertanken i vasken hvis det begynner å nå kapasitet. Fortsett å bruke vakuum inntil oppvaskmaskinen er helt utladet.

•  Plasser butikk vac slange rett mot avløp og slå den på igjen når vannet er fjernet for å potensielt suge ut kilden til tresko.

Tips og advarsler


  • Helle varmt såpevann tilbake i oppvaskmaskinen bassenget når avløpet ser ut til å være ryddet for å verifisere blokkeringen er borte. Varmt vann blandet med oppvaskmiddel bidrar også til ytterligere eliminere tresko før du kjører apparatet på en normal syklus.