Hovudside

Slik fjerner Nail Polish Av en dataskjerm

by Walther

Slik fjerner Nail Polish Av en dataskjerm

Neglelakk på en dataskjerm forårsaker en flekk som svekker din evne til å se hele skjermbildet på skjermen. Igjen uten tilsyn, kan det tørket og herdet neglelakk forårsake varig skade på skjermen. Mens neglelakk bør brukes borte fra datamaskinen, kan en neglelakk uhell resultere i tilfeldige flekker. Rask respons med forsyninger som ikke vil skade dataskjermen fjerner neglelakk flekken og gjenoppretter skjermen til topp stand.

Bruksanvisning


En klatt våt neglelakk utenfor dataskjermen ved å trykke på tørr tørkepapir mot flekker. Som neglelakk overføringer fra skjermen til papirhåndkle, flytte håndkle til en ren flekk eller bruke en ny papirhåndkle, helt.

•  Fukt en ren klut med alkohol-baserte munnvann. Vri ut klut for å fjerne så mye av munnvann som mulig, slik at duken er bare fuktig.

•  Sponge værende neglelakk flekker med munnvann-fuktet klut. Bytt til en ren del av kluten som neglelakk er fjernet og fortsette å DAB på flekker til de er helt fjernet.

•  Fukt en annen klut med vann og vri ut overflødig fuktighet for å fjerne så mye som mulig. Tørk av skjermen for å fjerne munnvann. Tørk skjermen grundig med en ren, tørr klut.