Hovudside

Hvordan kan et Rabbit Trap arbeid?

by Walther

Mange tror at kaniner er søte og kosete dyr, men hvis du noen gang har prøvd å ha en hage, kan du ikke være en så stor fan. Fordi de vil spise ganske mye noen unge vegetasjon, kan kaniner være ekstremt ødeleggende for forsøk på å dyrke mat utendørs eller å utvikle et landskap som innebærer nye planter. Av denne grunn, mange bruker kanin feller for å holde kaniner under kontroll, med varierende grad av effektivitet.

Drepe Traps


Rabbit feller som er laget for å drepe kaninen vanligvis arbeider med den klassiske Bjørn claw grep. For å sette fellen, må du plassere en slags agn i midten av fellen. Når kanin trinnene på fellen for å spise agnet, vekten av kanin utløser en fjær som fører de to klemmene til klem - vanligvis med nok kraft til å bryte kaninens hals eller på annen måte alvorlig skade den. Fordi mange anser dem umenneskelig, feller designet for å drepe kaniner er ulovlig i mange områder.

No-Kill Traps


No-kill kanin feller er et alternativ til de klassiske bjørn klo feller. Det finnes flere typer som er tilgjengelige, men de har alle funksjon i det vesentlige på samme måte. Fellen består av et metall bur med en dør som er publisert åpne av en lang metall innlegg. Stille fellen innebærer å plassere agn inne i buret ved siden av innlegget. Når kaninen kommer inn den åpne døren til buret for å hente agn, vil kaninen bump mot pinne som er propping buret, noe som fører til at døren til buret for å smelle igjen lukket, fangst kaninen inne uskadd.