Hovudside

Hvordan Cut the Dead Grener fra en japansk Maple Tree

by Walther

Hvordan Cut the Dead Grener fra en japansk Maple Tree

Japanske lønn trær er små til mellomstore trær som er dyrket pryd i hjemmet landskapet. Trærne produsere blonder-lignende blader som har levende rød og oransje farger. I gråt varianter, lemmene henge til bakken. Treet er utsatt for vinterskader fra minusgrader, noe som resulterer i døde lemmer. Beskjæring av disse døde lemmer forbedrer utseendet på den japanske lønnetreet og omdirigeringer treets næringsstoffer til de sunne delene.

Bruksanvisning


•  Beskjær japansk lønn to uker etter bladene vises i løpet av våren eller når alle bladene har falt av i høst eller tidlig vinter.

•  Undersøk endene av de japanske lønn grener for eventuelle døde tips. Identifisere hvor den grenen stopper voksende løv og barken er grå. Skjær tips av 1/2 tommers forbi den døde delen, ved hjelp av beskjæring.

•  Følg stammen av treet opp til der de horisontale grenene begynner å vokse. Identifisere eventuelle greiner eller kvister langs stammen som er nakne og brune, noe som indikerer at de er døde. Skjær disse lemmer av, ved hjelp av beskjæring eller håndbeskjæringssakser for tynnere kvister.

•  Hold tilbake lemmer og bladene på treet og se inne i nærheten av bagasjerommet. Finne noen nakne og brune greiner i nærheten av indre treet som har dødd på grunn av mangel på solen. Beskjære disse grener fra 1/2 cm fra stammen, ved hjelp av beskjæring.

Tips og advarsler


  • For grener større enn 1 til 1-1 / 2 inches bred, bruk en beskjæring så heller enn beskjæring.